|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Złamany obcas, czy da się to naprawić?
Hej Dziewczyny! Wczoraj złamałam sobie obcas w moich bucikach? Nie wiem czy da się to zrobić, jesteś załamana i zdołowana. Czy szewc jest w stanie zmienić mi dwa obcasy na nowe? Miałyście kiedyś taki przypadek? Czy moje buciki nadają się tylko do wyrzucenia?
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Złamany obcas, czy da się to naprawić?
Tak zdarzyło mi się dwa razy w butach pewnej znanej marki, której nazwę tutaj grzecznie zmilczę
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Re: Złamany obcas, czy da się to naprawić?
Bez obawy!
|
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Dot.: Re: Złamany obcas, czy da się to naprawić?
.
Edytowane przez jennylo86 Czas edycji: 2011-04-10 o 00:37 |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, że się wcinam w wątek... troszkę już stary, ale mam nadzieję, że pomożecie...
![]() Pożyczyłam od koleżanki szpilki na sesje zdjęciową. Jak przechodziłam w nich po kamieniach, to materiał z tyłu szpilki się pozadzierał i wygląda to bardzo brzydko /aparatu teraz nie mam, ale mogę spróbować jakieś fotki porobić jak coś.../ nie mogę powiedzieć o tym koleżance, będzie zła, bo te buty mają dla niej dość dużą wartość emocjonalną... miała kiedyś któraś z Was taką sytuację? Szewc pomógł? Już nie wiem, co mam robić... Błagam, pomóżcie!
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i druga sprawa - przymierzałam dzisiaj idealne buty na obcasie, pasowały, ALE: były zapinane na rzep! Czy jeśli on się zepsuje to można przerobić te paski na sprzączki? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że jak pójdziesz do szewca, to powinien Ci przerobić. Jeszcze zależy, jak ten paseczek wygląda.
Byłam z tymi moimi-pożyczonymi butami. Pan powiedział, że gdyby to była skóra, to by mógł zeszlifować i pomalować i by były jak nowe, a że to syntetyk, to może lekko wyrównać i pomalować... ale ślad jakiś lekki będzie. Jakieś 5-10zł coś takiego kosztuje ![]() Ew. wymiana obcasów, ale to by kosztowało więcej niż buty są warte:P |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda mi tamtych butków, ze trzy razy założone, a że chodzę jak sierota to tak to jest Dzięki!
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
No tak. Powiedzieć muszę, nie ma opcji. Zwłaszcza, że szewc powiedział, że dlatego, że to nie jest skóra nie naciągnie, tylko odmaluje i będzie trochę widać. Mam nadzieję, że nie zostanę zabita wzrokiem za taką przygodę :P
Edytowane przez madziaaa1817 Czas edycji: 2010-08-07 o 14:46 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.

/aparatu teraz nie mam, ale mogę spróbować jakieś fotki porobić jak coś.../ nie mogę powiedzieć o tym koleżance, będzie zła, bo te buty mają dla niej dość dużą wartość emocjonalną... miała kiedyś któraś z Was taką sytuację? Szewc pomógł? Już nie wiem, co mam robić... Błagam, pomóżcie!

Dzięki!