|
|||||||
| Notka |
|
| Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
NRW, a najlepiej Düsseldorf i okolice - szmateksy, lumpeksy, second handy
Dziewczyny moje drogie!
ale niestety, odkad przeprowadzilam sie do Erkrath pod Düsseldorfem jestem na szmateksowym odwyku bo zadnego fajnego do tej pory nie znalazlam, a tak strasznie mi brak grzebania w ciuchach... Poratujcie jak mozecie NRW-owki z dluzszym stazem, znacie jakies dobre lumpeksy? Nie za bardzo celuje w designerskie second-handy (ale wybrzydzam....no chyba zeby moze torebki, to bym sie skusila ), tylko takie gdzie nie trzeba sie ze wzgledu na ceny ograniczac Ciuchy lubie po taniosci kupowac Moze ktos mnie poratuje... ![]() Ja moge polecic tylko wizazankom z Berlina Colours na Bermannstr. 102 (Kreuzberg) i z Bremy szmateks w Viertel kolo poczty, zapomnialam ulicy...jak mi sie przypomni to dopisze
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: NRW, a najlepiej Düsseldorf i okolice - szmateksy, lumpeksy, second handy
Nie wiem czy takie cos tez Cie interesuje ale w Ratingen jest outlet Esprit. Mozna nawet trafic spodnie za 5 ojro
W takich typowych lumpkach sie nie orientuje
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
O tym sklepie w Ratingen również słyszałam. Tyle że to nie jest second hand, raczej wyprzedaże starych kolekcji.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny, nie omieszkam sprawdzic
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

ale niestety, odkad przeprowadzilam sie do Erkrath pod Düsseldorfem jestem na szmateksowym odwyku bo zadnego fajnego do tej pory nie znalazlam, a tak strasznie mi brak grzebania w ciuchach... Poratujcie jak mozecie NRW-owki z dluzszym stazem, znacie jakies dobre lumpeksy? Nie za bardzo celuje w designerskie second-handy (ale wybrzydzam....no chyba zeby moze torebki, to bym sie skusila
), tylko takie gdzie nie trzeba sie ze wzgledu na ceny ograniczac
Ciuchy lubie po taniosci kupowac