|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() wish lista by maartuuss92 <33![]() ![]() ciuszki: xs/s - bluzka z marszczeniami przy rękawach - krótkie materiałowe spodenki - jeansowe rurki/skinny, materiałowymi też nie pogardzę - fajna ciepła bluza 'przez głowę' lub na guziczki - czarne leginsy za kolano - golfik z krótkim rękawem - kamizelka jeansowa - czarna marynarka japan style lub inna czarna/beżowa - ciepły płaszczyk/kurtka na zimę - spódnica bombka lub inna w ciekawym fasonie - letnie sukienki - kiecka na wesele - t-shirty w stylu bereshki - dłuugie bokserki w rozmaitych kolorach butki: 37/38 - białe trampki - botki czarne/szare/karmelowe - byle nie z zamszu! - trampkowe saszki - cieplutkiee kapciochy - gladiatorki torebki: - Atmoshpere xxl - czarna kopertówka na pasku (z tych większych) - torba podróżna średniej wielkości książki: - Paulo Coelho: Zwycięzca jest sam, Pielgrzym, Weronika postanawia umrzeć - Helen Fielding: Dziennik Bridget Jones, Bridget Jones: W pogoni za rozumem - seria Literatura w spódnicy - Wilhelm Maria, Mathison Dirk: Avatar - Meyer Stephenie, Cabot Meg i inni: Bale maturalne z piekła - Mead Richelle: Akademia wampirów
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: wish lista by maartuuss92 <33
Masz Nową wiadomość" - kelly Harte ( literatura w spódnicy)
"Znowu randka" - Melisa Senate (Literatura w spódnicy) "Koktajl Mleczny" - Sarah Mlynowski ( Literatura w spódnicy) "Życie po życiu ( z facetem) " - Linda Curnyn (literatura w spódnicy) 4 Blondynki" - Candance Bushnell (LITERATURA W SZPILKACH) świat marzeń zakupoholiczki" - Sophie Kinsella (LITERATURA W SPÓDNICY) ja mam takie książki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
U mnie:
- krótkie materiałowe spodenki - jeansowe rurki/skinny, materiałowymi też nie pogardzę - golfik z krótkim rękawem (poza wątkiem, w kolorze białym) - czarna marynarka japan style lub inna czarna/beżowa - Helen Fielding: Dziennik Bridget Jones, Bridget Jones: W pogoni za rozumem - seria Literatura w spódnicy ![]()
![]() |
#4 |
:)
|
mam kilka książek z serii literatura w spódnicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.