|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Różności Ilony.
To mój biżuteryjny debiut tutaj.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Różności Ilony.
Proste ale sympatyczne.Podoba mi sie zolty komplet.
Troche skosternowana sie tylko czuje patrzac na ostatnie zdjecie.Nie bardzo rozumiem sens pokazywania polfabrykantow
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
To charmsy. Dużo dziewczyn je sprzedaje. Tak dałam.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Z góry zaznaczam, że przedstawiona poniżej krytyka ma cel wyłącznie edukacyjny i nie jest zamierzonym atakiem skierowanym w kogokolwiek - no chyba, że w krzywe loopy.
![]() 2 - widać, że przekładki "latają". Loop powinien być zaciśnięty tak blisko koralika, żeby trzymać wszystko nieruchomo na swoim miejscu. Warto też dodać na samą górę, zaraz przy loopie małe, 2mm kuleczki - mnie się łatwiej loop formuje wtedy Ale całość mi się podoba, pomysł może nie nowy, ale... tradycyjny ![]() 3,4,5 - breloki typu kilka koralików połączonych krzywymi loopkami. (A te usta to nie sprzed wieeeeelu lat z jakiegoś Bravo Girl? Też takie miałam ) Dla mnie - nie, nie i jeszcze raz nie. 6 - proste, ale fajnie, że są kuleczki. Szkoda, że na dole dałaś loop - na szpilce wyglądałyby lepiej. Ogólnie - nie kończymy kolczyków loopem ![]() 7 - nie wiem, co to za kamień/drewno, ale baaaaaardzo mi się podoba ![]() 8 - no i te charmsy niby - zero wkładu własnego, zwykłe metalowe zawieszki. Pokazujemy tu raczej coś, co zrobiłyśmy same, a nie gotowe półfabrykaty. |
|
|
|
|
#6 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Też tak myślałam odnośnie tych kolczyków, wiem dziwnie to wygląda. Następnym razem zrobię to inaczej. Dzięki za przydatne uwagi
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeśli rzeczywiście tak jest, to pomyśl, żebyś mogła ją wykorzystać, trzeba zabić słonia... Obejrzyj: http://nakrancuswiata.plejada.pl/281...nki_detal.html |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

Troche skosternowana sie tylko czuje patrzac na ostatnie zdjecie.Nie bardzo rozumiem sens pokazywania polfabrykantow