![]() |
#1 |
BAN stały
|
Wszystko o Betterware ... cz.I
Witam wszystkich bardzo serdecznie
![]() Ciekawa jestem czy znajdzie się jakś konsultantka lub konsultant firmy ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Wiem, że nie możemy jeszcze rywalizować (ilościowo) z Avonem czy Oriflamem, ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. Naszych konsultantów przybywa, przybywa i ... będzie przybywać ![]() Nasze produkty są trochę inne, gdyż są nimi różnego rodzaju produkty niezbędne w naszym domu, w kuchni, łazience, salonie, garażu czy ogrodzie. Tu zapraszam wszystkie obecne i przyszłe konsultantki aby podzieliły się własnymi opiniami nie tylko na temat produktów ale również na temat spraw organizacyjnych i technicznych. Liczę na aktywność i ZAPRASZAM ![]() A teraz coś więcej o współpracy z Betterware Poland Limited Sp. z o.o.: Firma została założona w 1928 roku w Londynie. Światowa kariera Betterware zaczęła się w latach 60-tych. Firma została uznana za jednego z sześciu wiodących dostawców w branży gospodarstwa domowego. Pomysłowe produkty i innowacyjne rozwiązania zdobyły wiele nagród i wyróżnień. Od 1 stycznia 2007 r. firma Betterware oferuje swoje produkty i możliwość współpracy w Polsce. Firma działa w branży MLM i sprzedaży bezpośredniej (jak Avon czy Oriflame). Współpracując z Betterware:
A teraz trochę dokładniej, jakie korzyści daje nam współpraca:
![]() Edytowane przez A_neska Czas edycji: 2010-03-02 o 18:29 Powód: od tego powinnam zacząć ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Betterware ... cz.I
Witam serdecznie!Melduje się konsultantka
![]() Mam nadzieję,że wątek się rozkręci....chyba,że zostanie połączony z tym starszym o ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
czesc dziewczyny
![]() a to co sie stalo ze starym wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Przepraszam was najmocniej, ale od niedawna jestem na wizażu i nie wiedząc o innym watku Better założyłam dziś nowy.
Mam nadzieję, że nie namieszałam za bardzo ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Poniżej produkty - środki chemiczne, które wśród moich znajomych są w czołówce:
1. Pianka do czyszczenia szyb - pięknie czyści i nie pozostawia smug 2. Płyn do czyszczenia skóry - rewelacyjny nie tylko do mebli lecz również do butów, wspaniale czysci je z zimowej soli 3. Różowe mleczko czyszczące do wszystkich powierzchni - doskonale usuwa wszelkie zanieczyszczenia 4. Różowa pasta uniwersalna - j.w. 5. Grejpfrutowy płyn do mycia szyb - również wsaniale czyści szyby, lustra i ma fajny, delikatny zapach Ja używam oczywiście różowego mleczka, ponieważ bardziej odpowiada mi ta konsystencja (niż pasty), grejpfrutowego płynu do szyb i płynu do skóry i jestem bardzo zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej!
Przenosimy się tutaj? Dokładam 5 do rankingu produktów ![]() 1. mop z frędzelkową myjką - super miękka, nie zostawia smug, nadaje się do paneli 2.ekologiczna kula do prania - już opisan przez A-neskęhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=356593&page=4 3.pokrowce na garnitury 4.gilotynka do jabłek - rewelacja, szczególonie dla tych co robią przetwory, błyskawicznie się kroi jabłka 5.pochłaniacz wilgoci slimline - sprawdza się super w mieszkaniach z plastikowymi, szczelnymi oknami
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
A teraz kolejne produkty top tylko, że tym razem do kuchni:
1. Naczynie do robienia omletu w mikrofali - trafione w 10-tkę, do jajek dodajesz swoje ulubione składniki i ... wychodzi smaczny, puszysty omlet ![]() 2. Silikonowa podstawka ochronna - w moim domu niezbędna, zawsze większość goracych garnków stawiałam na desce do krojenia a teraz ... mam swoją podkładkę ![]() 3. Mata do zlewu - fantastycznie wygląda, jakby ogromne krople wody ![]() 4. Spodeczek na torebki herbaciane - cieszą się bardzo, bardzo dużym powodzeniem ![]() 5. Pojemnik na reklamówki - idealne rozwiazanie, równiez używam i polecam 6. Foremki do galaretek - takie małe, niepozorne ale za to jakie praktyczne ![]() Edytowane przez A_neska Czas edycji: 2010-01-28 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Przydatne są takie recenzje
![]() Kupowała któraś z Was Szampon dla zwierzaków TEA TREE. Jak myślicie, będzie dobry dla YORKA?(W opisie jest,że idealny do kąpania psów z długą sierścią) Może któraś z Was kąpała w nim swojego pieska?Jak wrażenia? ![]() Moja mama zastanawia się nad POJEMNIKIEM NA KOŁDRĘ.Polecacie?
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Niestety szamponu nie używałam; dopiero zamówiłam dla klientki, więc opinię będę miała w późniejszym czasie.
A jeśli chodzi o pojemnik na kołdrę to zdecydowanie polecam. Z tego co można zaobserwować to bardzo dobrze się sprzedaje. Ja używam cały czas - z tej samej "serii" pojemników na ubrania i jestem zachwycona - nawet nie wiedziałam, że są one tak bardzo pakowne. Należy pamietać, że pojemnik nie jest usztywniany . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Zapraszam osoby z Wrocławia i okolic na spotkanie otwarte Betterware 03.02. o godz 17:30. Osoby zainteresowane prosze o kotakt na iza.betterware@gmail.com
![]()
Edytowane przez iza70 Czas edycji: 2010-01-31 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Wiecie że...
MLM w liczbach
![]() (Dane pochodzą z raportu WPROST)
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Niezłe wyniki... czytałam raport we "Wprost" i szczerze mówiąc nawet nie sądziłam, że network marketing ma takie rezultaty.
![]() A jakie perspektywy ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Witam
![]() Zmieniłam pierwszy wpis, ale to dlatego, że szczerze mówiąc nie znalazłam opisanych zasad współpracy z Better i postanowiłam je zamieścić. ![]() Jesli ktoś będzie zainteresowany, to od razu będzie mógł zapoznać się z zasadami i mozliwościami obowiązującymi w naszej firmie. Mam nadzieję, że nikt nie ma mi za złe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Witam,
Czy mogłabym prosić o instrukcję i ewentualnie przepis na omlet. Kupiłam to urzadzenie, ale nie ma tam dokładnego opisu, jak długo w mikrofali i z jaka mocą itd. z góry dzieki i pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Mam techniczne pytanie- jak wygląda zamawianie katalogów? Chodzi mi o taką sytuację- zapisuje się do Betterware na "własną rękę" z końcem danej kampanii. Chce zacząć działać od następnej- czy w tym wypadku muszę złożyć zamówienie na same katalogi i opłacić koszta przesyłki? Czy firma w jakiś sposób oferuje jeden katalog w kampanii? Zamówienie samych katalogów wraz z przesyłką wydaje się mało opłacalne ale przecież jakoś trzeba zamówienia zebrać a bez katalogów ani rusz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
BAN stały
|
Vanilla - katalogi możesz zamówić zawsze (oraz wszystkie inne materiały firmowe) dzwoniąc pod numer BOK w Warszawie. Wtedy nie płacisz za przesyłkę - warunek - tylko materiały firmowe.
---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- A jeśli chodzi o zapisanie się do Klubu Betterware to znajdź dobrego sponsora, ponieważ jest on bardzo ważny jesli chodzi o rozwój własnego biznesu ![]() Ja np. swoim przedstawicielom - oczywiście nie wszystkim - wysyłam zawsze kilka katalogów gratis. To im na początku pomaga a później ... jak już się rozwiną sami zamawiają większe ilości dla siebie i swoich przedstawicieli. MLM to biznes, w którym pomoc jest bardzo ważna. To samo tyczy się szkoleń, które należy przeprowadzać jeśli chce się budować własną strukturę. Znajdź takiego sponsora, który w tym wszystkim ci pomoże, przynajmniej na początku ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() A teraz wyjaśnienie: Ważne – gotować wyłącznie na średniej mocy kuchenki mikrofalowej. Przygotuj ciasto na omlet według ulubionego przepisu i wlej je po równo do obu połówek naczynia. Umieść otwarte naczynie w mikrofalówce i gotuj przez minutę na średniej mocy. Następnie wyjmij naczynie i unieś brzegi omletu tak, by resztka surowego ciasta spłynęła pod spód. Gotuj przez następną minutę. Gdy omlet będzie gotowy nałóż równe części nadzienia na obie połówki i przez następną minutę podgrzewaj w otwartym naczyniu. Potem zamknij je i gotuj przez kolejne 30 sekund. Wyjmij z kuchenki, delikatnie potrząśnij naczyniem, otwórz je i wyłóż omlet na talerz. Powyższe czasy przygotowania zostały opracowane dla omleta z dwóch jajek i mogą róźnić się w zależności od mocy kuchenki mikrofalowej (prosimy sprawdzić instrukcję producenta) Myć ręcznie lub w zmywarce. Niektóre artykuły spożywcze jak pomidory, marchew lub czerwona fasola mogą pozostawić nalot na naczyniu. Wszelkie zabarwienia wynikające z długotrwałego użytkowania nie mają wpływu na jakość i przydatność naczynia. Dystrybutor: Betterware |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Z moich doświadczeń raczej moc maks lub 80% i czas 1,5raza dłuższy No ale zapewne zależy od składu i ilości ciasta...a później "wsadu" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Chciałabym zacząć budować swoją grupę w najbliższych 2 miesiącach. Pozdrawiam i Dziękuję za wszelkie rady!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Witam,
no niestety ja nie jestem z Krakowa ale możliwe, że kogoś znajdziesz ![]() ja dzięki pomocy sponsora praktycznie zacząłam poważnie o tym myśleć i nie żałuję. Pomagamy sobie wzajemnie mimo, że nie mieszkamy w tej samej miejscowości. Zadzwoń do znajomej, która cię zapisała, powiedz jej, że chcesz budować grupę - jeśli nie będzie mogła ci pomóc poproś o jakiś kontakt do jej sponsora, może ta osoba ci pomoże. Ja mam również dużo osób z twojej okolicy, którzy zaczynają budowanie własnego biznesu i są zadowolone więc szybko zaczynaj. Jakbyś miała jakieś pytania, czy potrzebowała rady to napisz na priv (mam kilka prezentacji, więc mogłabym ci przesłać), ale postaraj się nagonić do pracy sponsora lub menagera. Trzymam kciuki i życzę sukcesów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Są już nowe zmiany w programie "Łatwy Start"
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Łatwy Start - zmiana od marca Drodzy Przedstawiciele, Informujemy, że od marca 2010r wprowadzamy nowy, jeszcze atrakcyjniejszy program Łatwy Start. Z każdym miesiącem podwajamy liczbę prezentów oraz ich wartość! 1/ Pierwszy miesiąc: prezent pozostaje bez zmian (wieszak na banany), wartość prezentu: 19,90 zł 2/ Drugi miesiąc: zamiast płynu z octem winnym do mycia szyb – dodawana będzie pianka do piekarnika i grilla. Drugi produkt bez zmian: podkładka do pieczenia. Wartość prezentów to 39,89 zł 3/ Trzeci miesiąc: Od marca aż 4 produkty! Do dotychczasowych produktów: kulka przeciw kamieniowi, chusteczki do stali nierdzewnej, płyn do czyszczenia skóry, dodawana będzie aktywna piana do czyszczenia lodówek. Wartość prezentów to 79,87 zł. Jednocześnie informujemy, że nagroda dla Sponsorów zostaje wycofana z programu. Wszystkie pozostałe warunki programu pozostają bez zmian. Więcej szczegółów na stronie www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠pl Nowa ulotka Łatwy Start będzie również dostępna w sprzedaży: 1 zł / 10szt; kod PL079 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie Aneska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
W dokumentach firmowych znajduje się plik - relacja z seminarium z Warszawy. Ważne rzeczy - poczytajcie.
m.in. zwiększenie kredytu, dwie otwarte faktury itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Ja dokładam się przeważnie z zamówieniami moimi i koleżanek do zamówienia kuzynki. Sama raczej nie dobiłabym do 100 punktów. No i konieczność warowania na przyjazd kuriera. Jakby było coś takiego jak odbiór w COKu w Avonie to bym się mogła ewentualnie zastanowić
Z produktów - kolezankom w pracy pasuje bardzo opakowanie do prania biustonoszy. Ostatnio hitem były talerzyki na torebki po herbacie
Nie ma czegos takiego jak ten perfum. Bynajmniej to nie to samo co przynajmniej Edytowane przez MagdaP Czas edycji: 2010-02-24 o 19:51 Powód: ort |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() wiesz u mnie na początku też nie było za różowo ![]() Według mnie teraz jest dużo lepiej ponieważ wprowadzili katalogi miesięczne. Wcześniej praktycznie wszystkie zamówienia szły w pierwszym miesiącu a w kolejnym był już problem. A wracając do zamówień to przecież nie ma obowiązku składania zamówień za 100 pkt i to co miesiąc. Więc tu jest pełna swoboda działania ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
![]()
tak masz rację co mdo tych katalogów teraz będzie o dużo łatwiej z zamówieniami i nie ma co sie poddawać jak niektórzy naprawde z czasem kieszonkowe będzie niezłe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Witaj iwono
![]() widzę, że kolejna osoba dołaczyła do naszego grona ![]() Od kiedy jesteś w better? jakby co, to pisz, zawsze chętnie doradzimy i podpowiemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Warowanie na kuriera nie jest konieczne, dostajesz informację mailem że przesyłka została nadana i kiedy jest przewidywany termin dostawy, kurier do mnie zawsze dzwoni i pyta czy ktoś będzie, mozna się umówić na jakąś godzinę i można też odebrać paczkę osobiście, a jak wiem że nie będę mogła odebrać ani być w domu to zmieniam adres dostawy do koleżanki lub rodziców, zresztą kurier też może zostawić u sąsiadów. Zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji
![]()
![]() |
![]() |
#29 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Sudik - możem sobie podać ręce
![]() ![]() Ale słyszałam już przeróżne historie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.