|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
MAC face & body, CLINIQUE Superfit, MAC Equality (szminka) i inne :)
NIEAKTUALNE
Witam was po raz kolejny po jakże długiej przerwie. Postanowiłam odwiedzić targowisko mam nadzieję, że już ostatni raz, gdyż robię coraz bardziej przemyślane zakupy kosmetyczne i ograniczam swój zbiór do minimum ze względu na częste przeprowadzki i podróże. ![]() Na początku chciałabym zapewnić o 100% uczciwości oraz o tym, iż wszystkie moje kosmetyki pochodzą, ze sprawdzonych źródeł (czytaj sklepów, a nie allegro, e-bay itd.). Tym razem mam tylko kilka rzeczy do wymiany i są to: DOKŁADKA: ENZO MILANO 1" lokówka do włosów; dokładnie taka jak tu: http://www.dolcemilano.com/enzo/25mm-primo.html używana kilka razy, stan idealny, w komplecie z rękawiczką, wtyczka angielska (mogą dołączyć przejściówkę na życzenie). NEUTROGENA WAVE urządzenie na baterie do oczyszczania cery; używana przez tydzień; razem z nim 23/30 płatków oczyszczających Deep Clean Cleansing Pads Original. http://www.neutrogenauk.co.uk/wave JAMES BROWN LONDON Scandalous Seductive Shimmer Serum, 50 ml, użyte 3 razy, serum nabłyszczające do włosów. REVLON PhotoReady podkład w odcieniu 003 Shell (jasny, neutralny beż). Użyty 2 razy. http://www.revlon.com/Revlon-Home/Pr...dy-Makeup.aspx CLINIQUE SuperFit Makeup nowa formula w odcieniu 01 Shell. Zużyte ok. połowy. Kod: A39. http://www.clinique.co.uk/product/15...pes/index.tmpl NEUTROGENA Healthy Skin face lotion SPF15, krem nawilżający z Alpha Hydroxy i witaminami, z pompką. Zużycie ok. 35-40% z 73ml (2.5 fl oz), przyjechał do mnie z USA. http://www.neutrogena.com/product/mo...by=bestSellers EVERYDAY MINERALS FOUNDATION - matte; odcien light neutral, zużycie ok. 35-45% - intensive; beige neutral; użyty kilkakrotnie na probe, jednak dla mnie zbyt ciemny (jak wszystko inne ![]() http://www.everydayminerals.com/stor...warm-buff.html INGLOT Loose Powder w odcieniu 14 (naturalny, jasny beż bez dodatku żółci lub różu), użyty kilka razy, ubytek niewidoczny, stan idealny. Poj. 30g. W oryginalnym kartoniku. Clinique Superbalanced Makeup w odcieniu 05 vanilla. Raz wypróbowany, niestety dużo dla mnie za ciemny (z resztą jak 99% podkładów). Kod A97. MAC Face and Body Foundation w odcieniu C1, zostało ok. 35% w butli (nie mniej niż 35%). Kod A16. Paleta 15 korektorów w kremie z Celia Makeup (FG15) (ten sam producent co Coastal Scents) - 11 kolorów w różnych odcieniach do tradycyjnego kamuflażu oraz 4 specjalne (zielony, żółty, fioletowy oraz highlight), 7 odcieni wypróbowanych pędzelkiem (raz). Paleta 10 róży do policzków w różnych odcieniach z Celia Makeup (10) (bardzo napigmentowane!), 5 odcieni dosłownie dotkniętych pędzlem, reszta nowa, nieruszana (ten sam producent co Coastal Scents). Soap & Glory You Won't Believe Your Eyes, krem/serum do okolicy w oczu przeciwko cieniom oraz workom z masującymi kulkami ze stali chirurgicznej, została minimum połowa z 15ml. Kulki zdezynfekowane specjalnym płynem. Błyszczyk No7 w odcieniu Marshmallow, użyty raz (wypróbowany), 5ml. Obydwie palety z Celia makeup zamawiałam z USA. Nie mam sprecyzowanych życzeń co do kosmetyków, więc możecie mnie kusić. ![]() Od razu pragnę zaznaczyć, iż mieszkam w UK i będę w PL dopiero 21 sierpnia i wtedy też będę mogła wysłać wszystkie kosmetyki. ![]() Pozdrawiam, Queen Edytowane przez Queen Czas edycji: 2010-08-15 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: MAC face & body, CLINIQUE Superfit, MAC Equality (szminka) i inne :)
3. Paleta 15 korektorów w kremie z Celia Makeup (FG15)
4. Paleta 10 róży do policzków w różnych odcieniach z Celia Makeup (10) cos u mnie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAC face & body, CLINIQUE Superfit
cos za
1. Clinique Superbalanced Makeup w odcieniu 05 vanilla. 3. Paleta 15 korektorów w kremie z Celia Makeup
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Czesc
Intersuja mnie korektory: 3. Paleta 15 korektorów w kremie z Celia Makeup (FG15) Zapraszam do mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za podkład mac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;20134782]A dokladki kiedy
![]() Szminka mi sie podoba, ale chyba nie mam co oddac za nia.[/QUOTE] Dokładki z czasem, gdyż ostatnio ciężko pracuję i mam mało czasu na wizaż. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Niestety nic. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi sie szminka MAC
![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Paleta 15 korektorów w kremie z Celia Makeup (FG15
cos u mnie ?
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
4. Paleta 10 róży do policzków w różnych odcieniach z Celia Makeup (10) (bardzo napigmentowane!), 5 odcieni dosłownie dotkniętych pędzlem, reszta nowa, nieruszana (ten sam producent co Coastal Scents). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
hej interesują Cię perfumy ?
za palete korektorów , róży i mac mogłabym oddać pink sugar, 3/4 z 30ml i/lub ange ou demon 1/3 z 50 ml- oryginały z kartonikami, lub jeszcze coś innego ?
30.04.2014 3:15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Perfumami jestem jak najbardziej zainteresowana, aczkolwiek zapachy, które wymieniłaś nie są dla mnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Kici kici miau miau
|
cos u mnie za podklad MAC?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.