|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GOUTAL, JPG, KANEBO, EL. Lucudity, KERSTASE, MATRIX i inne...
Moja Wish Lista kremy pod oczy bardzo chetnie miniaturki marek selektywnych, bo ciągle szukam odpowiedniego dla siebie H.RUBINSTEIN- PRODIGY RE-PALSTY SHISEIDO - BENEFIANCE, PERFORMANCE LA PRAIRIE seria caviorowa poidełko dla kotka KOLORÓWKA CHANEL CRISTALLINEUltra -Fine Translucent Powder With Deluxe Puff DIOR puder sypki Capture , podkład Sculpt, Capture nr. 010 , bardzo chetnie mini lub testery takie 20ml CLINIQUE GLOW CRAZY LOOSE POWDER 01 BLOOMING PINK GIVENCHY puder Prisme Again 1, 2 libre Sparkling Dentelle szminka Rouge Interdit Shine kolor Candy Shine YSL tusz Very Long, brąz volume foux cils ( efekt sztucznych rzęs) brąz E.LAUDER róż z serii Michael Kors, kolor malina błyszczyki, szminki bez drobinek, dające efekt "lustrzany" w kolorze malina, koral, zimny róż PIELĘGNACJA H.RUBINSTEIN PRODIGY RE-PALSTY serum, E.LAUDER serum Perfectionist CP+ Lift VICHY 1. Liposyne 2. Płyn Micelarny 3. żel do mycia twarzy TOŁPA maska borowinowa IWOSTIN krem do rąk masło kakaowe olejek TAMANU WŁOSY KERASTASE szampon Nutritive 2,3 2. serum na koncówki 3. odżywki, maski z cementem BILBA szampon i odżywkavitaoil pianka do włosów MATRIX 1. Trix, BigTrix(Pianka superobjętość) 2. Amplify, Volumizing Hair Spray (Lakier zwiększający objętość kosmetyki do włosów HIPP i PAT&RUB KOSMETYKI NATURALNE bez parabenów,SLS, silikonów ZAPACHY GUERLAIN - L`INSTANT, Champs Elysess edp ARMANI - MANIA CHANEL - CHANCE DIOR - J'adore L`Absolu, Dolce Vita DOLCE&GABANA - The One KENZO - Tygrys T.MUGLER - Alien VERSACE - Crystal Noir miniaturki perfum różnych INNE torebka w kolorze czekolady czerwona torebka czarna torebka gruba lokówko-suszarka szlafroczek z satyny XS/S Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2010-07-26 o 17:55 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za tusz pogrubiający i cienie ruby rose oraz róż z lancome?
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, pytałaś u mnie
Przejrzałam Twój wątek i wstępnie wpadło mi w oko: 1. E.LAUDER LUCIDITY puder nr.06, użyty 2-3 razy razy,
ubytek właściwie żaden Proszę o wyrozumiałość, bo jestem początkująca w wymiankach i chyba nie ogarniam co "wypada" za co ![]()
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś za
9. GARNIER Color Resist Szampon i odżywka włosy farbowane i z pasemkami - nowe i ewentualnie 5. JOANNA STYLING EFEKT Pasta modelująca extra mocna ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- W przeciwienstwie do EDP wersja EDT Gucia podoba mi się ale Madame leci już za Lolke
|
||
|
|
|
|
#9 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
A może masz jeszcze jakiś zapach pod ladą
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1280159155
vilka coz za cudowne zdjecie, chloe zakochana!!!!!!!!!!!
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
z kogutem belgisjkim bawie sie od 6 lat, to i czasem mozna na boczek uciec, tak na wizazu i zaklochac sie w kotku i Vilce :P
chociaz nie tyle zaklochac, co delektowac :P
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
4. E.ARDEN DOUBLE DENSITY MAXIMUM Volume Maskara 2. AVON CLINICAL INSTANT FACE LIFT, 2 razy użyty ( kartonik )( tusz pogrubiający ) czarny, nowy 4. YVES ROCHER SERUM VEGETAL OVALESSENCE Supra Lift za Masło kakaowe – okolo 20 g, pól słoiczka 50g z natruralnego piękna Masło karite - 20 g, połowa z 50g pudełka z mazideł Skwalen - - 9ml mam w tej buteleczce moge oddac Ekstrat z rozmarynu - 4ml mam jeszcze masło cupacu 5g, próbka z mazideł, ekstrat z lukrecji - 5ml ekstrat z owocu granatu - 5ml ekstrat ze skrzypu polnego 5ml jedwab hydrolizowany - 5ml, zielona glina - dużo. jakieś szanse?
żegnaj Herko Edytowane przez braworka Czas edycji: 2010-07-31 o 11:05 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
a znalazlabys cos u mnie za ten puder?
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
mam tylko to co w watku ewentualnie na przetestowanie koncowke podkladu diorskin sculpt 010. ale to tylko na przetestowanie zostalo.
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
niestety, nie znalazłam nic dla siebie
![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() U Ciebie podoba mi się ewent. Lolka, ale coś byś z moich łiszów dorzuciła jeszcze
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej nie mam Twoich łiszy. ewentualnie moge dorzucic kremik pod oczy nuxe.
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Mam sporo torebek, a mogę mieć więcej
- zapraszam, może cos Ci się spodoba, ew. moge uszyć coś na zamówienie.
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to czy torebki mają usztywniane dno, kieszonki wśrodku i jak sa zapinane?---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- habciu, za sypance chcem extrasy , no za EL , to może być tylko łisz , ale za diora to łisz extra, bo cuuuudny jest. Cudniejszy niz moj Crystalline, a myślałam , że to nie możliwe Tylko, że mnie uczula ![]() ale moze przestanie ..........
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

A może masz jeszcze jakiś zapach pod ladą

Kot vil w avku groźnie szczerze wampirze kliska

Tylko, że mnie uczula