|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Szukam chętnych do wymiany Irlandia/Anglia/Ew. Polska!!!
Zamknięte!!!!Zamknięte!!!!Zamknięte!!!!Zamknięte!!!!Zamknięte!!!!Zamknięte!!!!
Edytowane przez lentilka Czas edycji: 2010-08-19 o 18:23 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam chętnych do wymiany Irlandia/Anglia/Ew. Polska!!!
napisz moze ile taka wysylka do Ciebie kosztuje napewno wiecej dziewczyn sie odezwie znajac mniej-wiecej ceny wysylek do ciebie
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Paczka jak paczka wiadomo cena zależna od wagi
![]() Z własnego doświadczenia wiem, że nie warto wysyłać do Irlandii paczek(kartonów) bo liczą sobie bardzo dużo. Natomiast list polecony do1,5kg to kwota 16/18zł z tego co pamiętam, później do 3kg chyba 32.00zł. Wszystko można sprawdzić na stronie poczty polskiej. Bo nie dam sobie ręki uciąć, że nadal są takie stawki. Nie zawsze będę prosiła o wysyłkę do Irlandii, ponieważ bardzo często moja mama wysyła do mnie paczkę kurierem i wtedy wyśle mi wszystkie rzeczy z wymiany razem ze swoimi Po za tym jeżeli założę wątek i dużo osób będzie skłonnych na wymianę to ja popakuje wszystkie rzeczy i wyślę kurierem w umówionym z wami dniu do mamy, a ona roześle je dalej. W związku z czym Wy wyślecie paczki również do Polski, a później moja mama wszystko do mnie W takim przypadku będzie trzeba poczekać na paczkę troszkę dłużej, ale o tym poinformuje w wątku w pierwszym poście.Uf mam nadzieję, że jest to w miarę zrozumiałe
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
tak, wysyłki za granice na naszej kochanej poczcie polskiej są strasznie drogie.
ja wysyłałam jedną sukienkę, waga ok. 200/300g, wysyłałam zwykłym listem i płaciłam 7 lub 7,50zł. a nadanie polecenia na list za granicę kosztuje dodatkowe 5zł. ja bym mogła wysyłać za granicę
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
tez moge sie wymienic
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem w Angli i wysylam do Polski(to jest akurat tanie, tansze czasami niz wysylka w Polsce) a mi dziewczyny w Polsce wysylaja do mamy wiec jak ja albo siostra jedziemy do Polski to sobie przywozimy
))
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.