|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() pomocy! ratunku! :) czyli propozycje metamorfozy dla mnie :)
Witam Was, drogie Wizażanki!
![]() Mam taki mały problem - zawsze latem lubiłam coś zmienić w swoim wyglądzie, tym razem jednak nie mam absolutnie na siebie pomysłu, a jak już mi coś przyjdzie do głowy to nie mogę się w ogóle zdecydować... Mam długie za łopatki włosy, proste, naturalnie w kolorze ciemnego blondu (aktualnie po lecie się trochę rozjaśniły). Dawno nie byłam u fryzjera i zniknęła mi już grzywka. Jakiś czas temu je farbowałam i wyskakują mi już odrosty. To znak, że czas najwyższy coś znowu zmienić! ![]() Proszę Was zatem, żebyście mi doradziły w sprawie fryzury i koloru włosów ![]() Mój chłopak namawia mnie na jakąś czerwień na włosach, mi się bardzo ta myśl podoba, ale nie jestem przekonana czy to do mnie pasuje. Kiedyś miałam czekoladowe włosy i wszyscy mówili, że pasują do moich ciemnych oczu. Może jednak powinnam je jakoś rozjaśnić? Ok, nie będę Wam też mieszać już w głowach ![]() Z góry dziękuję za wszelką pomoc! (Piąte zdjęcie to właśnie z czasów, gdy przyciemniłam włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Ale jesteś śliczna.
![]() ![]() ![]() (nie udały mi się te kolorowania, wiem ![]() Zapomniałam - czerwień moim zdaniem (przynajmniej ta moja) średnio do Ciebie pasuje, ale w jaśniejszych włosach byłoby Ci chyba ok. ![]()
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-08-19 o 15:14 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: pomocy! ratunku! :) czyli propozycje metamorfozy dla mnie :)
Jej, dziękuję bardzo za miłe słowa
![]() Mnie bardzo się te wszystkie rudości i czerwienie podobają, mój chłopak tez mi troche truje na ten temat, że jak już mam coś z włosami zrobić to tylko to ![]() ![]() Sama nie wiem... Właśnie dlatego liczę na Was ![]() Zastanawiam się jeszcze co z samą fryzurą zrobić? Grzywka? Pocieniować? Jeśli chodzi o długość to nie chce ścinać - zapuszczam na jeszcze dłuższe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
wroc do czekolady!
i zadnych czerwieni bo niezbyt ładnie bedziesz wygladac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Czekolada!
Grzywka na bok i gra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.