![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ludzki dentysta w Lublinie
POMOCY!!Mieszkam w LBN dopiero od pół roku i nie znam tutejszych lekarzy. Od dwóch dni cierpię z powodu zęba, a w dodatku chyba zrobiła mi się torbiel bo wpierw bolała i spuchła mi prawa połowa twarzy ( policzek z zatoką pod okiem) jakoś to zeszło a teraz boli mnie ząb i cała głowa rwie. Mam wrażenie jakby ktos mi młotkiem tłukł, ledwo chodzę. POmocy
Poradzcie mi co i gdzie, najlepiej na NFZ bo nie mam kasy na prywaciaża... jak któraś ma jakiegos lekarza stomatologa dobrego to niech napisze na maila wagner.o@wp.pl będę dozgonnie wdzięczna , jak wcześniej nie "umrę z bólu" ( płakać się chcę) ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ludzki dentysta w Lublinie
Nie jestem z Lublina i trudno mi powiedzieć cokolwiek o tamtejszych lekarzach,ale na twoim miejscu już dawno poszłabym do jakiejkolwiek przychodni lub jak wolny dzień to na pogotowie.Z takim bólem powinni cię od razu bez problemu przyjąć.Dziwię się że tak cierpisz i szukasz dobrego dentysty.Czy to aż takie ważne? Jaki by nie był to na pewno ci pomoże.Leć jak najszybciej do lekarza ,najbliższego jakiego masz w okolicy.Nie zwlekaj bo będzie coraz gorzej.Skoro tak puchniesz to być może masz już zapalenie okostnej ,a nie leczone może się nieciekawie skończyć.Trzymam kciuki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ludzki dentysta w Lublinie
polecilabym Ci cos, ale to prywatnie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.