|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pomocy!!
Drogie kolezanki mam problem i nie wiem czy uda mi sie go rozwiązać
![]() Wczoraj zakupiłam podkład w perfumerii douglas i dzisiaj zauważułam ze jest on prawie pusty, nie wiem czemu nie zauważyłam tego w sklepie... dodatkowo wyrzucilam paragon ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy!!
Wydaje mi się, że bez paragonu nic nie wkórasz. Ale sprobowac można np. idąc do obslugujacej kasjerki, może Cie pamieta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a nie masz np karty douglas na ktore nabijane sa zakupy? bo wtedy nie potrzebujesz paragonu
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
raczej nie ma szans na wymianę
![]() swoją drogą trochę wstyd, że można się tak naciąć w takiej ''szanującej się'' perfumerii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie, moze placilas kartą i masz gdzies paragon? od iedy mozesz wyciag z konta zrobic.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jeśli nie masz paragonu, ani żadnego potwierdzenia, że wczoraj kupowałaś ten podkład to szanse są małe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Niestety płaciłam gotówką...paragon wywaliłam bo nigdy nie było problemów wiec i teraz go wyrzuciłam. Jutro sie przejde zapytam, moze mi sie uda cos załatwić, ale dzieki za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ten podkład nie był ofoliowany ani w pudełeczku?
Może wzięłaś tester?
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Nie, one nie sa foliowane ani w pudełeczku...tester to tez nie był...a jeśli nawet był to tester to sądze ze pani przy kasie by zwróciła na to uwagę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Wiem że nie na temat. Ale moja koleżanka w avonie natknęła się na pusty tusz do rzęs, a był zapakowany!!!
A autorka nic nie zrobi bez paragonu.. Autorko nie czułaś , że podkład jest jakiś lekki. no chyba że kupiłaś w musie Edytowane przez olena90 Czas edycji: 2010-08-16 o 00:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.