|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Co sie dzieje ze skora-zaczerwiniona w jaki sposob jej pomoc zlikwidowac problem?
Od jakiegos pol roku moja skora na twarzy (czolo,nos-okolice nosa,policzki troche )sa zaczerwienione,nie podraznione tylko zaczerwienione
![]() ![]() ![]() Moja skora jest: -wrazliwa-zaczerwieniona jakby taki rumien-czolo-nos caly ,okolice nosa i policzki ![]() -tlusta -rozszerzone pory,wagry-zaskorniki ![]() -blizny-przebarwienia potradzikowe ![]() Edytowane przez Polski Bursztyn Czas edycji: 2011-08-12 o 02:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Co sie dzieje ze skora-zaczerwiniona w jaki sposob jej pomoc zlikwidowac proble
a nie masz cery naczynkowej ? jasna ale różowa w okolicach nosa i policzków.
moim zdaniem powinnaś iść do dermatologa, chociaż równie dobzre możesz miec problemy z ciśnieniem w początkowej fazie, jest multum domyslow ale to stwierdzi tylko doswiadzony lekarz, przez monitor nikt Cię nie zbada i nie zgadnie co ci jest, no nie badz smieszna.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Co sie dzieje ze skora-zaczerwiniona w jaki sposob jej pomoc zlikwidowac proble
nie mam cery naczynkowej mam tylko jedno malutkie prawie niewidoczne naczynko przy nosie ,a cera na czole nosie -policzkach jest zaczerwieniona-CZesto mam wlasnie w tym miejscach takie straszne uczucie goraca..
Dziewczyna ktora tyle lat walczyla z tradzikiem,ktory pozniej pozostawil blizny na twarzy...tyle walczyla ,meczyla sie ,tyle zlego zaznala od ludzi,ktorzy oceniali ja po wygladzie,az w koncu odeszla z tego swiata Na Zawsze.... ![]() Edytowane przez Polski Bursztyn Czas edycji: 2011-08-13 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.