|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Iza B. salon fryzjerski Warszawa
Dziewczyny drogie, czy znacie może salony fryzjerskie Iza B. w Warszawie (jeden jest na Kruczej, drugi w Hotelu Sobieski)? Umówiłam się tam dzisiaj trochę w ciemno, bo nie mogłam się dobić do mojej stałej fryzjerki, a naprawdę mam serdecznie dosyć mojego koszmarnego mopa na głowie i czuję, że muszę się go bezwzględnie pozbyć.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Iza B. salon fryzjerski Warszawa
Moja mama ma tam przyjaciółki i często tam się strzyże/czesze/farbuje.
Czasami mnie też zabiera i powiem Ci,że jest nawet przyjemnie. Widać,że kobitki się znają na rzeczy. mi ostatnio zrobiły na włoskach bardzo ciekawy efekt,wyszło tak jak chciałam idealnie ![]() Polecam. Jednak bardziej polecałabym salon "Olimp" w holiday inn, przy pałacu kultury,a dokładnie -Panią Danusie. Jest wspaniała. Najlepsza fryzjerka z jaką miałam kiedy kolwiek doczynienia,zawsze jak chcę zrobić coś wyjątkowego/odważnego/ wymagającego dobrej,fachowej ręki to idę do Pani Danusi. Ona sama też potrafi wspaniale doradzić i zrobić z każdej klientki piękność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Re: Iza B. salon fryzjerski Warszawa
Dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję, że nie będę żałowała wyboru, ale ilekroć patrzę w lustro, wszystko wydaje mi się lepsze niż rzeczony mop. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.