![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
rekrutacja UR wątpliwości
hej mam pytanko....na koncie Irk pojawiła mi sie taka wypowiedź:
"Pedagogika, studia stacjonarne II stopnia Wynik: 4 pkt. Decyzja kwalifikacyjna: kandydat wpisany na listę rezerwową Pozycja na liście: 231" tak na chlopski rozum to jestem 231 na ogólnej liście no nie? miejsc bylo 180 i nie wierze zebym bylo az tyle chetnych osób, zebym biorąc pod uwagę moje wyniki byla aż 231 na rezerwowej :/// |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: rekrutacja UR wątpliwości
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
tzn co mówi???? ale to sa studia drugiego stopnia i nie wiesz co bylo brane pod uwagę......koleżanka z punktami 4,51 pkt byla 85.....
btw maksymalnie punktów do zdobycia bylo 5....,.,. Edytowane przez sowaaaaa Czas edycji: 2010-07-19 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
no ja tez nigdzie wiecej i bedzie zonk
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. Ja jestem 250 na rezerwowej na UWr i już po 2 naborze,myślicie,że jest szansa,żeby dostać się w 3?Wiem,że wróżkami nie jesteście,ale czasem ktoś się zna lepiej ode mnie i może mi napisać,czy jest choć cień szansy z tak dalekiego miejsca na liście.W sumie jak zobaczyłam,ze jestem tak daleko,to już czekam na najgorsze
![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
zyje jeszcze złudzeniami że jednak nie rezerwowa...bo przeciez by napisali chyba , zreszta nie wiem:/ w takim razie musi byc mnóstwo chetnych co mnie zaskoczylo....w końcu to studia po licencjacie, a tu tyle osób <szok>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Ale masz napisane kochana "kandydat wpisany na listę rezerwową". I potem pozycję na tej liście 231. Ja to tak rozumiem.
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczytaj sie dokladnie w to: Decyzja kwalifikacyjna: kandydat wpisany na listę rezerwową Pozycja na (wyżej wymienionej) liście: 231"
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hehe nie zauwazylam Twojego posta bo nie bylo go jeszcze jak wlaczalam "odpowiedz"
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
o widzę że nie tylko ja się nie dostałam
![]() ja jestem na dziennych 273 a na zaocznych369! więc szans brak, a lista rezerwowa zaczyna się od 181, tak mowiła mi babka w dziekanacie wczoraj ale i tak się nie załapie niestety ![]() jestem załamana, skończyłam na UR licencjat i chciałam też mgr, nie myślałam że bedzie tak ciężko, ogólnie ode mnie z roku dostało się może ze 20% ludzi brali pod uwagę takie przedmioty że się nie dziwie
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hej ja normalnie nie wiem kogo oni poprzyjmowali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "ja jestem na dziennych 273 a na zaocznych369!" na zaoczne było więcej chętnych? <ooo> ![]() ile miałas punktów? ![]() btw dziewczyny wyżej nie miałyście racji:!P całe szczęście:P ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ponoć na zaoczne było właśnie więcej chętnych a poza tym ludzie składali tak jak ja tu i tu
u nas za te przedmioty to też jakaś masakra była ja miałam same 3,5 więc w sumie się nie dziwie, choć miałam wysoką srednią i na dyplomie 4,5 no ale cóż nie wiem kto się dostał, na prawdę, moja promotorka mówiła nam że ludzie z ubiegłych lat także składali jeszcze raz, ja pewnie i za 10 lat z tymi wynikami się nie dostane, ciekawe czy można jakoś poprawić te oceny ![]() a wynik miałam 3,97 - nie wiem jak to liczyli
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
aha
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
no ja się nie ludzę raczej
chyba zeby zwiększyli listę przyjęć ale prawie nie realne a za promotorkę miałam dr Małgorzatę Półtorak ![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Sie nie dolujcie
![]() Przeplakalam swoje, z rozpaczy olalam studiowanie, wyjechalam z kraju, wrocilam po paru latach. W tym czasie doszlam do wniosku, ze kierunek ktory wtedy wybralam byl beznadziejny. Po powrocie - poszlam na zupelnie inny kierunek studiow (wczesniej filologia, teraz: finanse) i z perspektywy czasu wiem ze to byl najlepszy wybor w moim zyciu. Jestem na roku z ludzmi pare lat mlodszymi od siebie, ale sie spelniam, studiuje to co lubie i co mi da $$$ w przyszlosci. Takze no worries. Gdybym ja zostala ministrem edukacji to studia zaczynalyby sie dla ludzi w wieku 25 lat, bo 18,19 latkowie niestety nie podejmuja trafnych wyborów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
a to takiej Pani nie znam
![]() ![]() a jakby co to w Stalowej Woli ( oddzial KUL'u)będzie dodatkowa rekrutacja, info po koniec lipca na stronce internetowej, własnie mi Pani odpisala.... to tak dla zdesperwoanych ![]() Edytowane przez sowaaaaa Czas edycji: 2010-07-20 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
sowaa a skąd wiesz że będzie dodatkowa ?
ja złożyłam tam papiery w razie "W" i jutro wyniki jak i tam mnie nie przyjmą to leżę
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
więc wysłałam im meila z pytaniem czy bedzie druga rekrutacja, i Pani mi odpisała, że druga rekrutacja zacznie się w sierpniu, a informacja o dokładnych terminach bedzie na stronie internetowej pod koniec lipca.... a dostaniesz się na 99% bo było mniej chętnych niż miejsc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
obyś miała racje bo ja nie to nie wiem co zrobię, i dlaczego tylko na 99% ?
![]() wiesz nie wiem jak to wyjdzie bo ja zapomniałam wysłać do nich wymaganych dokumentów i wdzień kiedy miną termin ich składania zadzwoniła do mnie pani i powiedziała mi że jesli nadal chce się ubiegać o przyjęcie żebym wysłała faksem kopie dyplomu i zaświadczenie o uzyskanej średniej, wysłałam to następnego dnia jak prosiła no ale sama nie wiem czy mnie w ogóle brali pod uwagę a ty się tam wybierasz? na dzienne czy zaoczne?
11.05.2015, godz. 13.30 Edytowane przez justi699 Czas edycji: 2010-07-21 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
wyniki o 11, stresuje się
![]() ja złożyłam na dzienne, ale myśle że bez problemu pozwolą mi się przenieść na zaoczne, jak myślisz? a gdzie zamierzasz startować, Kraków? tam jeszcze rekrutacja się nie skończyła...
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
i jak?
![]() ![]() a przenieść cie powinni bez problemu.... na jedno wyjdzie czy zaplacisz za mieszkanie i utrzymanie sie tam czy za zaoczne..... Edytowane przez sowaaaaa Czas edycji: 2010-07-22 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
przyjeli
![]() miejsce 42 chyba jednak zostane na dziennych bo większy wybór specjalności myśle nad złożeniem odwołania na ur, ale czy jest sens...
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
a co podasz jako powód odwołania? musisz miec uzasadnienie np żle policzone punkty czy zaklocenie przebiegu rekrutacji czy cos....
a ile osób przyjeli ? i ile ostatnia osoba miala punktów? podali te informacje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
widzę że nie tylko ja zostałam na lodzie ;p również nie dostałam się na studia.. trochę się załamałam ale teraz już powoli dochodzę do siebie hehe zresztą uczelnia którą wybrałam (URZ) tylko mnie wkurzył, wydawało mi się że wyniki są spoko a tu zong, zresztą ja dostałam pkt4,1667 i jestem na 443 miejscu na rezerwowej czad nie ?? ;p
powiedzcie mi dziewczyny co będziecie robić?? zaoczne wyjazd czy składacie jeszcze do jakiś szkół, gdzie jest taka możliwość?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.