|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co zrobić,by znów było tak jak na początku?
Hej dziewczyny
![]() Myślę,że doskonale wiecie,jak jest na początku związku - facet jest nami oczarowany,strasznie mu na nas zależy i tak samo my jesteśmy zakochane.Jednak z czasem wszystko co raz bardziej się normuje i trzeba powrócić do rzeczywistości... Jestem ze swoim chłopakiem ponad rok.Między nami wszystko jest cudownie,tylko jednak brakuje mi trochę tego jak było na początku.Przede wszystkim chodzi mi o to,że On był we mnie strasznie wpatrzony,strasznie mu zależało,chciał się codziennie widywać.Teraz jest pod tym względem troszkę inaczej.Owszem,komplement uje mnie i wiem,że mu się podobam,ale to nie jest już tak silne jak na początku.Nie jest już we mnie tak wpatrzony,widujemy się raz na tydzień.Chciałabym mu zaimponować,chciałabym,ab y znowu był we mnie tak bardzo wpatrzony,tylko nie wiem do końca jak to zaaranżować. Zaczęłam zastanawiać się nad tym od niedawna,bo była pewna sytuacja,która zaczęła sprawiać,że było mi trochę przykro,ale też zmotywowało mnie to do jakiegoś działania,a więc są wybory miss naszego regionu i mój chłopak od kilku dni często mówił mi o tym,że niektóre dziewczyny są tam ładne,niektóre brzydkie,ale,że ja też mogłabym się zgłosić.Ja nie chcę się tam zgłaszać (jestem zbyt nieśmiała),a poza tym już za późno,ale nie chodzi mi o te wybory miss...bo to po prostu nie dla mnie ![]() ![]() ![]()
You don't need to buy a diamond key to unlock my heart You shelter my soul Edytowane przez Lily94 Czas edycji: 2012-09-09 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co zrobić,by znów było tak jak na początku?
po co chcesz aby był szalenie zazdrosny to nic fajnego taka zabawa ja Ci pokażę na co mnie stać a Ty się stresuj i bądź zazdrosny.... nie ma tzw "motylków" bez całe życie i codziennie wiadomo zdarzają się ale już nie tak intensywnie nie przy każdym spotkaniu... a moim zdaniem facet uważa że miałabyś szanse a nie że od razu masz mu czymś imponować...
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Heh, mialam ten sam problem. Jednak wszystko przemija, motyle w brzuchu jako pierwsze. I chyba nie da sie zrobic tak zeby bylo jak na poczatku .
A zazdrosc fajna nie jest, wiem to po sobie. Pokazalam na co mnie stac, i teraz gorzko tego zaluje.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
To jest naturalna kolej rzeczy, że początkowe zafascynowanie z czasem mija. Jedyne zakochanie jakie może trwać wiecznie to to nieodwzajemnione
![]() Mogłabyś ewentualnie trochę się zdystansować, stać się trochę niedostępna, albo sprawić że byłby zazdrosny, pytanie tylko czy chcesz się bawić w takie nieczyste gierki ![]()
The best way to a man’s heart is straight through his chest with a sharp knife. There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dziewczyny miłość to jest gra , ja czasem kłamię , że idę z koleżankami na miasto a tak na prawdę siedzę pod kocem z oglądam film w domu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.