|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
co sądzicie ??
dziewczyny help! na wtorek jestem umówiona na pasemka (lub farbowanie lub jedno i drugie
![]() dodam też swoją fotkę i jak sądzicie czy będzie to dobrze wyglądać ?? moje zdjęcie jest stare (jeszcze mój psiak żył ![]() ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: co sądzicie ??
up!!!!
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Za słabo Cię widać na tym zdjęciu
![]() ![]() Ale ta grzyweczka jest świetna ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
napewno zestaw jest dobry, ale nie widac cie na fotce bo ciemna jest,,
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.