|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szmatki różne - głównie rozm. 10-14
Witam
Chętnie zamienię 1) Sukienka QUIOSQUE; rozmiar 38. Miałam ją na sobie 2 razy. 2) Czarna spódnica za kolano z prześwitującą wstawką. rozm. 40. 3) Żółta tunika, w wyszywane kwiatki; New Yorker; rozm. XL, noszona 3 razy. 4)Tunika Marks&Spensers; rozm. 14; założona 3 razy. 5) Zielona bluzka, bez ramiączek - Zara, rozm. L 6)Czerwony sweterek Top Secret; roz. XL wg metki, ale jest dość mały; ma wadę - dziurkę na szwie, przy metce, z boku; 7) Długa jeansowa spódnica; rozm. 38 8) Różowy top NEXT; rozm. 14; z cekinami, wiązany na szyi 9) Czarnobiała tunika z gumką na biodrach; H&M; rozm. 40; założona 3 razy; 10)Czarna bluzka, z prześwitującymi, lekko połyskujacymi rękawami - roz. 42 wg metki, ale dość mała;
Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrtyobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką Wymiana książkowia Edytowane przez Anduina Czas edycji: 2010-08-25 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szmatki różne - głównie rozm. 10-14
Oraz
11) zielona bluzka z cekinami, wiązana z tyłu. Rozm. L 12)czarna tunika, sportowa, rozmiar L (Moze też robić za bardzo krótką sukienkę ![]() 13) sweter z kapturem; rozm. M-L; sweter ma szerokie rękawy 3/4 i pochodzi z lat na oko 70tych. Mam go po cioci, która go kupiła, poczym schowała w szafie i zapomniała o nim. Ja go sporo nosiłam lamówka wogół dekoltu/kaptura jest troche rozciągnięta. Ale poza tym sweter jest w dobrym stanie. 14) Żakiet brązowy, rozm, 42, z takiego elatycznego jeansu(nie wiem jak to sie fachowo nazywa) Jeśli coś wam się podoba - piszcie. Mogę wymienić na ciuchy,kosmetyki czy książki. Jeśli chodzi o ciuchy to szczególnie interesują mnie sukienki i topy długości do pół biodra, ale nie wykluczam niczego ![]()
Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrtyobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką Wymiana książkowia Edytowane przez Anduina Czas edycji: 2010-08-15 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Up.
Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrtyobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką Wymiana książkowia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
czarnej szmizjerki juz nie mam, zostaje sukienka gorge
sukienkę mogę oddac za książki interesuje mnie martwa natura amerykańska gejsza noc z sabriną love co bys proponowała moze sobie cos dobierzesz bo chciałabym te 3 ksiązki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1281895368
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
to moze dwie peirwsze ksiazki za sukienke bombki juz nie mam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Nikt nic nie chce?
![]()
Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrtyobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką Wymiana książkowia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.