|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Kici kici miau miau
|
Smakołyki spod poduchy :-) czyli kolorówka i pielęgnacja z wyższej półeczki :)
NIEAKTUALNE
Witam po raz kolejny Oddam: Perfumowo: Jil Sander Jil - ok. 13/30 ml, z mojej kolekcji Guerlain Insolence Eau Glacee - ok. 40/50 ml, z wymiany Gucci Flora - ok. 20/30 ml, z mojej kolekcji Kolorowo: HR Spectacular - brązowa mascara, uzyta przeze mnie ok. 2-3 razy.Oczywiscie mokra i swieza. Guerlain,błyszczyk 865 - różowy kolorek, rok produkcji 2008, ubytek niewielki, złazi złotko z opakowania, Guerlain,Terracotta Blush & Sun Sheer Bronzing Blush - odcien 01 Sun Light, ubytek minimalny, nawet praktycznie niewidoczny z wymiany. OPI Jade is the new black - zielony z wymiany, uzylam raz OPI Dont wine..Yukon do it! - malinowy rzec mozna ![]() Pielęgnacyjnie: LUSH, Ultra Bland - została połowa w oryginalnym opakowaniu LUSH,Whip Stick - balsam do ust, w słoiczku, uzyty parę razy Decleor Eye Make up Remover Gel - zmywacz do oków, ok. 90 ml/150 ml. Lancome Bi-Facil - zmywacz do oków, 50 ml, uzylam dwa razy, nie widac ubytku, kod mowi ze z 2007 roku Thalgo, Firming Eye Contour Gel - krem pod oczy, likwiduje obrzęki, zostala ok. połowa, moze troszke mniej z 15 ml La Roche Posay Nutritic, 2,5% Biolipidow - uzyty pare razy, mysle ze jest ok. 30/40 ml. Decleor - miniaturki rozniaste, do wydania razem z biala kosmetyczka, ktora jednak ma dwa zabrudzenia z przodu. 1.Aromessence Tonilastil - do ciala 15 ml 2.Smoothing and cleansing body care - 25 ml 3.Sumptuous anti-ageing body cream - 25 ml 4.Aromessence esential balm - 5 ml 5.Triple action eye and lip cream - 5 ml Lista życzeniowa: chetnie Chanel Mat Lumiere 20 clair lub w kompakcie chetnie rozowe róże Chanela lub MAC. chetnie przygarne palete Chanel Mystic CHANEL CHANCE!! Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-08-19 o 15:07 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Smakołyki spod poduchy :-) czyli kolorówka i pielęgnacja z wyższej półeczki :)
zerknij do mnie, proszę
![]() Guerlain,Terracotta Blush & Sun Sheer Bronzing Blush - odcien 01 Sun Light, ubytek minimalny, nawet praktycznie niewidoczny z wymiany |
|
|
|
|
#3 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: Smakołyki spod poduchy :-) czyli kolorówka i pielęgnacja z wyższej półeczki :)
nic niestety nie znalzlam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kici kici miau miau
|
hop hop
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kici kici miau miau
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
hej,a czego szukasz za Guerlain Insolence Eau Glacee?? niestety nie mam chanel chance
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kici kici miau miau
|
wszystkie te zapachy lubie i oddam tylko za Chanelke
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kici kici miau miau
|
hop
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Ranko, a dobierzesz coś jeszcze do Guerlain,Terracotta Blush & Sun Sheer Bronzing Blush
![]()
|
|
#11 |
|
Kici kici miau miau
|
hop
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
a czego szukasz w zamian za Guerlain,Terracotta Blush & Sun Sheer Bronzing Blush??
|
|
|
|
|
#13 |
|
Kici kici miau miau
|
nie pogardzilabym jakims rozykiem Chanela
ten od Ciebie bardzo fajny ![]() chetnie potestowalabym chanel cristalline - puderek ![]() moze jakies cienie?
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uu nic chyba z tych rzeczy nie bede miala ![]() na wydaniu z cieni paletka do smokey YSL tylko Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2010-08-13 o 09:45 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Kici kici miau miau
|
nie moje kolory
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne... z testerami tak to już jest
|
|
#17 |
|
Kici kici miau miau
|
hop
|
|
|
|
|
#18 |
|
Kici kici miau miau
|
hop
|
|
|
|
|
#19 |
|
Kici kici miau miau
|
hop
|
|
|
|
|
#20 |
|
Kici kici miau miau
|
hop
|
|
|
|
|
#21 |
|
Kici kici miau miau
|
ahoj
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
czy to jest najnowsza Jil? jeśli tak to czy widzisz coś u mnie za nią? bardzo mi na niej zależy
|
|
|
|
|
#23 |
|
Kici kici miau miau
|
niestety nic nie zobaczylam ale moze masz cos poza wątkiem ?
|
|
|
|
|
#25 |
|
Kici kici miau miau
|
hop
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Już piszę co i jak
- Chanel, ProLumiere, 20 Clair - nieco więcej niż połowa, niestety, córcia zagubiła mi od niego zakrętkę ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Jasne, że by się dało
|
|
#27 |
|
Kici kici miau miau
|
hop
|
|
|
|
|
#28 |
|
Kici kici miau miau
|
hop
|
|
|
|
|
#29 |
|
Kici kici miau miau
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

ten od Ciebie bardzo fajny