![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
drobiazgi:)syoss, dior,guerlain,EL,sephora, próbki
NIEAKTUALNY
zapraszam do wymiany ![]() Ze wzgledu na to że wymieniłam wiekszość rzeczy ze starego watku zakładam nowy nie chce wymienia się czymś na siłe, wole wymienić za coś co bedzie mi przydatne lub za wish'e perfumy wymieniam na inne perfumy,chyba ze coś mnie pokusi ![]() pilnie poszukuje pudru rozwietlajacego sephora w kolorze 130 dore zasady takie jak u innych wizażanek:najważniejsze to: 1.uczciwość 2.przesyłka tylko rejestrowana 3.kto ma mniej przekupek wysyła pierwszy 4.szacunek 5.nie odmieniamy się Jestem chętna na wieksze wymianki, gdyż one się lepiej opłacają za coś z wish moge oddac wiele, poszukać nawet pod ladą ![]() chce pozbyć się tych rzeczy jak najszybciej-dlatego w wiekszości przypadków nie bede wybredna, i oddam bez bólu serca ![]() link do starego nieaktualnego wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=444059 -mozliwe są odlewki niektórych perfum,perfumy,które posiadam znajdują sie w albumie w moim profilu ZAPRASZAM WYMIANY ![]() my wish!!! ![]() -"cukierkowe" szminki czyli kolory od nude do zdecydowanego intensywnego różu -therm line II (moze być niepełne opakowanie) -paski wybielające do zębów blend-a-med -dobrych kosmetyków antycellulitowych chetnie elancyl -kolorowa chusta(chętnie w tonacji różówo-fioletowej, turkusowej-raczej jasne) -perfumy -cienie (szukam metalicznego fioletu lekko wpadajacego w błekit ![]() -balsam neutrogena do skóry suchej -balsam nivea do skóry suchej(ten w ciemnoniebieskim opakowaniu) -podkladów kryjących chętnie próbki,resztki,odlewki(od cienie biepłego beżu) -mydeł dove (zarówno w płynie jak i w kostce) - i czegoś o czym teraz nie pomyślałam a jest mi potrzebne,i oczywiscie cos co mi wpadnie w oko ![]() 1.Kylie Minogue Darling EdT 15ml pozostało tyle co widać 2.peny do torebki (są z rossmanna) : fioletowy-Mel Merio famous girl EdP 10ml -mam dwie sztuki jedna 2/10ml i 8/10ml niebieski-helene d'arcy active edt mam dwie sztuki jedna 4/10ml i 5/10ml czerwony-Helene d'arcy basalt mam dwie sztuki jedna edt 8/10ml i 7,5/10ml 3.Avon little black dress summer spritz mgiełka 75ml pozostało tyle co widac mam ją z wymianki ![]() 4.syoss professional performance heat protect -spray termoochronny do włosów, ułatwia prostowanie włosów,i chroni je przed temp. do 200st.C - 250ml zużycie do 10% wymianka z ddiana 5.one wash glitter spray-koloryzujacy spray do włosów, schodzi po pierwszym myciu-kolor różówy-mam z wymianki, testowałam tylko na kilku pasmach,myśle że jest wiecej niż 50% 6.odlewki pefrum: Dior Dune w atomizerku 33ml jest około 30ml odlewka pochodzaca z rozlewni perfum-niby Gloria Cacharel Yves Rocher Fleur de Noel 10ml z ubytkiem Guerlain Shalimar EdP atomizer 12ml pozostało ok 6ml Hugo Boss Pure Purple EdP 5ML z ubytkiem 7.odlewka GUERLAIN terracotta Volie d'ete 8.Clinique step3: very dry to dry combination skin-krem intensywnie nawilzajacy do skóry suchej 30ml pozostało 20ml(ważny jeszcze 6miesiecy) 9.Delia mineral velvet-skin zielony korektor do cery naczynkowej,wazny do 11.2011 -mam z wymianki,tylko testowany 10.Noor Kajal arabski kohl w sztyfcie,kolor czarny,użyty tylko raz, otwarty niedawno,data waznosci do 06.2011 ubytek znikomy,dla mnie nie praktyczny-wole kohle w proszku 11.Azzaro women now voile irise pour le coprs-mleczko do ciała z rozświetlającymi drobinkami 50ml używane zostało ok.70% niedawno otwarte(w okolicach lutego 2010) ważne 12 miesiecy od otwarcia produktu 12.próbki perfum- ***PRÓBKI / UWAGA ! ODDAJĘ TYLKO WSZYSTKIE RAZEM! / *Trussardi Jeans -1,40ml
*Demeter Brownie 1,7ml *Paco Rabanne "Ultra Red" 0,5ml *Valentiono -Absolu EDP 1,5 ml *Chopard Wish 1,2ml *Dior Addict 0,7ml *Adidas pure lightness 2,5 ml *Demeter Neew Zeland 0,1ml *Jean Paul Gaultier Le Male 1,5ml *Fleur defuende 0,4ml *Ile Bourbon L'Artisan 0,7ml *Azzaro Chrome 1,5 ml *Jean Paul Gaultier Fragile, fabryczna, 0,1ml *Jean Paul Gaultier Ma Dame 0,5ml *Halloween jesus del pozo 1 ml *Shalimar edp 0,1 ml leca do ddiana uwaga! na zdjeciu są równiez inne próbki które chce sobie zostawić próbki pochodzą z wymianki z fanusią jednak doszłam do wniosku że nie są mi potrzebne Edytowane przez MAGDA1704 Czas edycji: 2010-08-24 o 15:25 Powód: AKTUALIZACJA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: drobiazgi
13.cienie Dior duo couture 865 diorissimo 2,5g cienie są po terminie-ubytek do 10% kolor różówy i wrzosowy oddam za drobiazg
14.paletka szminek Clinique -kolory toasted rose/red drama/sassy spice/pure posh-raczej po terminie oddam za drobiazg wymianka z ddiana 15.cień z serii graphic color Estee Lauder ravishing auburn 01 accent -kolor jasny róz-nieużywany-ale opakowanie troche porysowane(w kolorze ciemnogranatowym jest logo na opakowaniu EL-ale aparat tego nie uchwycił-uwaga cień po terminie ![]() 16.Sephora professionnel base zero brillance- baza super matujaca 30ml-pozostało 50% 17.Sephora paillettes gitter 1.5g nowa w folii(mielony brokat) w słonecznym kolorze-można dodać do balsamu do ciała wtedy zadziała jak bronzer 18. Sephora cube cukier musujacy do kąpieli o zapachu grejfruta i mandarynki 19.Joko lip gloss błyszczyki w piramidzce-mam z wymianki-uzywane zużycie ok 5% 20.lakier do paznokci-bezbarwny miss sporty lasting colour up to 7days 7ml testowany 21.essence -brokat wykanczajacy do zdobienaia paznokci-fuksja 10ml-zuzycie ok 1ml 22.bransoletka żmijka-nowa imitacja srebra Edytowane przez MAGDA1704 Czas edycji: 2010-08-22 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot: drobiazgi
dokładka 22.08.2010
perfumy: AVON FAR AWAY EdP 50ml jedynie testowana ubytek do 2ml AVON GOLD RARE EdP 50ML jedynie testowana ubytek max 2ml AVON ELEGANCE EdT 120ML ubytek znikomy do 2ml Chanson de vie EdTFraiche 50ml ubytek do 3ml Yves Rocher Clea 75ml ubytek do 3ml Chupa Chups love trap sensual heaven EdT 75ML ubytek do 4ml inne: L'oreal Infailible 220 sable/sand przywieziony z Francji używany z 30ml pozostało ok 2/3 opakowania a może nawet i ciut wiecej otwarty w maju ale jakość źle mi się go używało-dla mnie za ciężki Suhada creamy compact make-up kolor sable/sand piękny piaskowy beż-podkład w kompakcie-kilka razy używałam go na poprawki make-up w ciągu dnia-ubytek oceniam na 5%(ale raczej jest mniej zużyte-poj.wyjściowa to 13g -puderniczka posiada lusterko ora gąbeczke,data ważności 12/2011-otwarty niedawno ok.miesiąca temu Maybelline superstay silky foundation kolor 10 ivory(podklad dwufazowy)-oddam gratis do wymianki bo po terminie(termin do 05.2010)ale wszystko z nim wizualnie ok, pozostało 1/3-jesli ktoś go chce to prosze pisac odżywka do włosów Casting creme gloss 40ml-pochodzi z zestawu do farbowania włosów aparat cyfrowy firmy medion wraz z kablem do komputera pierścionek z serduszkiem beżowe kolczyki z trzciny mam je z wymianki-wizazanka przywiozła je z Kolumbii kolczyki w panterke pierścionek plażowy plastikowy tusz do rzęs Manhattan maximum volume 6ml kolor night blue - z wymianki dostałam nowy tusz jedynie sprawdziłam kolor-nawet nie testowałam jedynie odkreciłam i zakreciłam; Edytowane przez MAGDA1704 Czas edycji: 2010-08-22 o 17:44 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: drobiazgi:)syoss, dior,guerlain,EL,sephora, próbki
4.syoss professional performance heat protect -spray termoochronny do włosów, ułatwia prostowanie włosów,i chroni je przed temp. do 200st.C - 250ml zużycie do 10%
Witaj ![]() znajdziesz coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prosze nic jeszcze nie pisac-watek w tworzeniu
odpisane
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- odpisane ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- odpisane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a dołożysz
14.paletka szminek Clinique -kolory toasted rose/red drama/sassy spice/pure posh-raczej po terminie oddam za drobiazg i kilka próbek,raczej te z końca listy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A jakbyś pogrzebała, to co byś znalazła do odlewki Dune za cienie Diorka?
![]() A Dune ba pewno jest oryginalny? Sorka za pytanie, ale musze się upewnić ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-08-19 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Jean Paul Gaultier Fragile, fabryczna, 0,1ml
*Jean Paul Gaultier Ma Dame 0,5ml *Halloween jesus del pozo 1 ml *Shalimar edp 0,1 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
Clinique step3: very dry to dry combination skin-krem intensywnie nawilzajacy do skóry suchej 30ml pozostało 20ml(ważny jeszcze 6miesiecy)?
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
czy znalazłabyś coś u mnie za zielony korektor do cery naczynkowej?
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
a masz coś jeszcze poza tym, co w wątku? jakoś się chętnie dogadam
![]()
![]() |
#22 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
pytanie wycofane
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
hm, z dokładki właściwie nic mnie nie zainteresowało, ale ogólnie podobają mi się u ciebie:
korektor https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1282225397 oraz te dwie rzeczy https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1282225249 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1282224258
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
interesuje mnie lakier bezbarwny ale niestety to troszke za mało...
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, czy maska loreala/jedwab będą na tyle kuszące, by wymienić się na zapachy?
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Kochana !! ja osobiście nie używałam tego sprayu .. użyłam go raz może 2 od 2 miesięcy i jakoś mi nie pachniał intensywniej niż moje odżywki bynajmniej nie na mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.