![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
CIUSZKI L i M zapraszam :)DOKŁADKA NA SAMYM DOLE 1 STRONY ZAZNACZONA KOLOREM ZIELONYM UBRANKA L (40-42): 1. LEGGINSY- pasują na L na osoby mające 170 cm wzrostu / dobrze kryjące i elastyczne dopasowujace się do sylwetki ![]() 2. ATMOSPHERE – r.40 / czarno-biała wiązana na szyi /założona tylko kilka razy 3. BLUZECZKA KOBALTOWA- z metki L / materiał mieni się na czarno-niebiesko, wiązana na szyi/ może 1 raz założona jak NOWA 2. ORSAY SUKIENECZKA NIEBIESKA- r. 40/L, idealnie się dopasowuje do sylwetki, pozaciągana kokardka nie ma 3. SPÓDNICZKA MINI H&M- r. 6/ S(?) w pasie 37 cm. STAN IDEALNY oddam za cos fajnego ![]() 4. TOP TERRANOVA gwiazdki - r. z metki L/ normalne ślady uzytkowania 5. SPÓDNICA RÓŻOWA- r. z metki M, ale na moje oko bardziej L! 6. SWETEREK NIETOPERZ FUKSJA- r. z metki M/L/ idealny zalozony raz, jedynie leko wystajace niteczki prawie niewidoczne zaznaczone na zdjeciu
Edytowane przez nezja Czas edycji: 2010-05-04 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: CIUSZKI L i M zapraszam :)
UBRANKA M (38):
1. SWETEREK ATMOSPHERE- r. 38, z bufkami, piękny musztardowy kolorek/ 2 razy założony stan bdb 2. TUNIKA/bluza CZERWONA RINASCIMENTO- r.M/L , posiada suwak, ściągacz w talii z gumki, 2 kieszonki na suwaki/ raz założona stan bdb 3. SWETEREK CYTRYNOWY- r. M/ założony kilka razy niewielkie zmechacenie 4. JEANSOWA SPÓDNICZKA- r. M/S 5. PASEK PANTERKA- wykonany z miłego materiału NOWY! długosć 112 cm 6. - ARAFATKA FIOLETOWA - APASZKA kwadratowa mniejsza, niebieska cieniowana w groszki - CZARNY SZAL/APASZKA ze złotym wykończeniem - APASZKA kwadratowa większa delikatna w koniczynki 7. PASEK Z KAMIENIAMI / raz założony lub wcale jak NOWY! 8. BIAŁE RĘKAWICZKI/ wymiary: nadgarstek 9,5 cm, długość 15 cm, długośc od miejsca pod kciukiem do dołu 6cm/ EKO-SKÓRKA zamówiłam je przez internet niestety okazały się białe a nie kremowa, tylko je przymierzyłam
Edytowane przez nezja Czas edycji: 2010-04-25 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
COŚ DLA mężczyzn:
1. SWETEREK NEXT LUXURY MEDIUM- r. M na osoby do 176-178, na mojego narzeczonego który ma ponad 180 okazały się za krótkie rękawki/ raz założony stan bdb
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA 25.04
BUTY: 40/41 1. BIAŁE DŁUGIE GLANY r.40 niechętnie się z nimi rozstaje ![]() 2. TRAMPKI DEICHMAN r. 40 założone 2 razy kolczyki: 1. Esy floresy ![]() 2.żółte plastikowe kółka 3. Zielone plastikowe kółka 4. Złote ![]() 5. Brelok / zawieszka do kluczy lub torebki brak ![]() FILCOWE 1. POKROWIEC/ETUI NA TELEFON PASUJE NA SAMSUNGA AVILE 8cm/13cm recznie wykonane, dwie warstwy filcu i niebieskie kryształki kolczyki przeze mnie wykonane ![]() na wzór wycinanek łowickich 6. Zielonekolorowy filc i posrebrzane bigle 7. Fioletowe 8. Różowe 9.niebieskie 10. Różowe z fioletowym 11. Zielone ciemne 12. Pomarańczowe 13. Różowe okrągłe 14. Zielone okrągłe -Torebka zamszowa czekoladowa ze złotymi dodatkami/ 2 razy w niej wyszlam ZA COS EXTRA
Edytowane przez nezja Czas edycji: 2010-05-01 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
3. BLUZKA/TUNIKA ATMOSPHERE- z metki 42 ale pasuje tez na 40 regulowana wiązaniem z tyłu/ 3 razy założona stan bdb ??
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
2. KOSZULKA KRATKĘ- coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
coś za kamizelke????
odpisz u mnie ja u ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
ta spódniczka jest malutka pas 2x33
a którą sukienkę dokładnie masz na myśli? ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- wiec sukienka w biuście się dostosuje,bo z tyłu jest gumeczka, pod biustem 2x39, a im dalej tym szerzej ![]() ja się już w niej nie dopinam,ale to pewnie dlatego,że dobiłam do rozmiaru 42/44 :/
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
one są ciemnofioletowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
niestety nie
![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- definitywnie, to było stweirdzenie o braku kolczyków ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- definitywnie, to było stweirdzenie o braku kolczyków ![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
o tę z pierwszego postu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- mipasuje ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- jasne, że tak ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- oh! nie ma pączków ani łancuca ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- z isa dorą pertraktuje , olejek wolny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Złote maleńkie serduszka LUKSJA – żel do kąpieli izotoniczny o zapachu czerwonego grejpfruta 50 ml Dr Irena Eris Body Art. AQUAMIX BALM modelujący balsam do pielęgnacji biustu A,B. BODY ART zmysłowy krem-mus do mycia ciała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Moze znajdziesz cos za ta bluzke
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...metrics=gemius. gdyby sie zwolnila? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1271593582 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1271593119 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1271593394 ![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Z wątku z biżuterią mam zaznaczone gwiazdką te rzeczy, które mogę wymienić, inne nie wchodzą w grę... Może znalazłabyś coś innego? Z ciuszkowego nic Ci nie wpadło w oko?
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
hej,coś u mnie za koszulę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1271593394
odp u mnie ![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
pasuje
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- wszelkie domówienia na wizażu bo potem się zgubię a nie archiwizuję ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA
Ubranka L i L/M:
Edytowane przez nezja Czas edycji: 2010-04-19 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA
Ciuszki:
Edytowane przez nezja Czas edycji: 2010-04-19 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
jest sprawa, nie mogę znaleźć tego złotego lakieru ;/ nie mam pojęcia gdzie jest.. może wbioerzesz coś za niego? i wbacz za kłopot
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
wszytko wystawione.. mogę dać czarny i srebrny
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
a może za tołpę i ten róż jesteś skłopnna jeszcze lacoste oddać?
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
a co miałabys poza wątkiem?
szukam balerin i peeep toe rozm 39 szukam kardiganów w ciekawych kolorach - fuksja, chabrowy, kobalt, czarny ciuszków dla syna ok 80cm, bucików, zabwek, klocków lego wisiorów w stylu H&M, Orsay sukienek z bufkami, kokardami, falbanami, spódnic ołowkowych, dzinsowych ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nie noszę kolczyków więc filcaczki nie są mi potrzebne.
Głównie sprzedaję swoje wyroby w nielicznych ostatnio przypadkach wymieniam je na coś co jest mi niezbędne . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
jak tam nasza wymiana? docodzę właśnie do wniosku, ze cętnie też coś oddam za trampy
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- za kamizelkę, amore i koszulę miała być tołpa, róż vipery, elgorydium - próbka pasty mocno wybielającej ![]() Bi es -kiss of love (ew pół butelki) ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- mam szale, torebki raczej nie, nosze clebak wojskowy i worek karmelowy, którego nie oddam za żadne skarby ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- w ciuszkowym na 4 stronie jest dokładka ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- okej ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1271593394 ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- A w jakim one są stanie, mogłabyś podać wymiary? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.