|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Obrączki - Skierniewice i okolice
Witam serdecznie,
jestem nową osobą na tym forum, więc za potknięcia już z góry przepraszam. We wrzesniu lub październiku planujemy ślub cywilny. Chcemy kupić obrączki w miarę tanio np. w Skierniewicach lub okolicach. Czy na forum jest ktoś z tych stron i może mi polecić jakiś sklep? Marzymy o obrączkach podwójnych tzn. białe złoto z żółtym ![]() Czekam na propozycje ;p
Kobieta albo kocha, albo nienawidzi, trzeciej ewentualności nie ma. ![]() ![]() ![]() ![]() Tu było: "Kocham Cię" 22.03.2008 Tu były piękne słowa i pierścionek 05.07.2009 A tego dnia będzie "I ślubuję Ci" 18.08.2012 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Obrączki - Skierniewice i okolice
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Najwięcej tysiąc
![]() ![]()
Kobieta albo kocha, albo nienawidzi, trzeciej ewentualności nie ma. ![]() ![]() ![]() ![]() Tu było: "Kocham Cię" 22.03.2008 Tu były piękne słowa i pierścionek 05.07.2009 A tego dnia będzie "I ślubuję Ci" 18.08.2012 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Niewiem po co te smutne minki, takie obrączki są do kupienia
![]() ![]() ![]() ![]() możecie też poszukać np. na allegro ale dobrze sprawdźcie sprzedającego komentarze itd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja osobiście proponuję Łowicz i salon jubilerski na Zduńskiej. moja przyjaciółka zamawiała tam obrączki z grawerem i płacili niecały tysiąc. ale ona miała tylko zółte złoto.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
To jeszcze zależy jaka próba złota, poza tym białe złoto jest dużo droższe, może macie jakieś złoto w domu? Wtedy w zwykłym jubilerze moglibyście je oddać i mniej byście zapłacili.
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
a ja proponuję Płock, na ul. Kolegialnej jest pełno małych jubilerów, a do tej kwoty będziesz mógła wybierać i przebierać.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dopiero dzisiaj zajrzałam na forum
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
do tysiąca to mało
![]() ja mam łączoną obrączkę, a za dwie daliśmy 1300, co i tak nie było dużo, bo jak się dowiadywaliśmy, to ceny opiewały nawet na 1800 i 2000 za zwykły, prosty wzór. Wszystko zależy od próby i gramatury złota. Jak znajdziesz jakieś, daj namiar, na pewno komuś jeszcze się przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zajrzyj na str apartu-tam maja jakieś promocje-ale nie wiem jak to się cenowo przedstawia.polecam też w wawie na al.jerozolimskich AREN świetny sklep!!baaardzo podobne wzory (choć wg mnie zdecydowanie więcej nawet)a cenowo niższe.polecam
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.