|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() czarna henna !
Witam serdecznie!
Spędziłam ponad godzine szukając odpowiedniej odpowiedzi tutaj,ale nic nie zdołałam znaleźć być może przez jej brak lub też moją nie uwagę. Około roku temu zaczęłam farbowac włosy czarną henna...mój naturalny kolor włosów to taki ciemny blond,jasny brąz...bardzo chciałabym wrócic do naturalnego koloru włosów ponieważ nie chce więcej męczyć ich henna,farbami czy innymi wynalazkami ![]() Próbowałam pare miesiecy temu rozjaśniacza z wodą utlenioną ale w efekcie uzyskałam rudo,blond,czerwono,brozo we cudo plus musiałam obciąc ok 3 cm końcówek bo jak się domyslacie były w kiepskim stanie. Zupełnie nie znam się na takich sprawach i chciałam się dowiedzieć czy jest jaka kolwiek szansa na powrót do naturalnego koloru. Wiem,że jest cos takiego jak dekoloryzator,ale skoro rozjaśniacz nie pomógł...to nie wiem czy to było by w stanie. Czy któraś z pań bądź też panów jest mi w stanie pomóc? Jeśli tak byłabym wdzięczna za każdą informację. Serdecznie pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czarna henna !
poczytaj watek o dekoloryzacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
z henny nie zejdziesz farbą
![]() a co do dekoloryzatora to nie wiem.. najlepiej nie farbuj już i myj dość często nawet 2 razy dziennie szamponem przeciwłupieżowym kolor ci sie spierze.; D
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
czytalam watki o dekoloryzacji,jednak nie znalazłam tam nic i włosach robionych czarna henna.
dziekuje xangelx ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.