|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
WELLA SAFIRA 6/35 Opalony brzask - krem koloryzujący
Witam
![]() Ostatnio natknęłam się na farbę do włosów i chciałam się dowiedzieć czy któraś z was miała z nią do czynienia?? Kolor na opakowaniu jest zachęcający, no ale z tym co wychodzi po koloryzacji jest różnie... Więc wolę się dowiedzieć czegoś więcej... Byłabym zadowolona gdyby może kolor wyszedł nawet troszkę ciemniejszy, ale bez przesady, jak to bywa z farbami z firmy Palette... Z góry dziękuję za odpowiedzi... ![]() I jeszcze link: http://drogerix.pl/komentarz-2027.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: WELLA SAFIRA 6/35 Opalony brzask - krem koloryzujący
Witam, ja kiedyś farbowałam tym kolorem i byłam bardzo zadowolona bo kolor wychodził taki sam jak na opakowaniu. Używałam tego koloru przez paręnaście miesięcy aż w końcu mi się znudził i zdradziłam tę farbę dla innych marek i kolorów. Ostatnio chciałam wrócić do tego koloru jednak nigdzie nie mogę go znaleźć
![]() ![]() ![]() Aha, kolor nazywa się opalowy brzask, na stronie jest błąd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Po raz pierwszy zobaczyłam go na tej stronie, którą podałam. Szukałam go w różnych sklepach i masz rację, nigdzie go nie ma...
Straciłam nadzieję, ze ją gdziekolwiek znajdę ![]() Palette na samym początku skreśliłam ( nie chciałam mieć czarnych włosów), więc kupiłam farbę z Garniera ( złocisty brąz o ile się nie mylę)... I stało się to samo kiedy używałam Palette , moje włosy są praktycznie czarne, nie wiem co robić... załamałam się po prostu ![]() W ciągu 2 dni, włosy myłam z 20 razy, wczoraj pofarbowałam jeszcze jakimś jasnym blondem, mając nadzieję, ze trochę się rozjaśnią... i nic ![]() Tak przy okazji, znacie jakieś sposoby na rozjaśnienie włosów w miarę szybko... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]() Doszłam do wniosku, że już nigdy nie pofarbuje włosów na własną rękę... Wolę zapłacić trochę więcej w salonie i mieć kolor jaki mi się podoba, a nie potem się dołować... ;( Dużo czytałam o tym, ze farby z Garniera szybko się wypłukują, czy to prawda?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.