|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
CO MZOE SIE STAC PO DEKOLORYZACJI Z CIEMNO BRAZ WLOSAMIpyt do fryzjerki hellp!!!
mam ciemno braz prawie czarne ;((( wlosy farbowane szamponem koloryzujacym chce im nadac nowy kolorek chłodny braz(nie ciemny po prostu braz) czy powinnam zastosowac dekoloryzacje???????????? ? i jaki kolor po niej uzyskaja moje wlosy a nastepnie jaki kolor moge uzyskac po nalozeniu na nie nowej farby....?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: CO MZOE SIE STAC PO DEKOLORYZACJI Z CIEMNO BRAZ WLOSAMIpyt do fryzjerki hellp!!!
i jeszcze jedno czy po tej dekoloryzacji wlosy mocno sie niszcza????????????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: CO MZOE SIE STAC PO DEKOLORYZACJI Z CIEMNO BRAZ WLOSAMIpyt do fryzjerki hellp!!!
ja mialam dekoloryzacje z brazowo-*rudych
wlosy po dekoloryzacji nabrały"zółtego" odcieniu jednak po nalozeniu blond farby było super!!! Moim zdaniem dekoloryzacja jest potrzebna Szczerze mowiac wlosy wogole mi sie nie zniszczyły! sa w lepszym stanie niz po jednorazowej samodzielnej koloryzacjii na braz wlasnie wyjdaa kanarkowo -zołte ale kazda farba pozniej to zniweluje i bedziesz mial super kolorek! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Kassiulku, idź do porządnego salonu fryzjerskiego ( Nie do przypadkowej osiedlówki, to mam na mysli) - na konultacje.
Za konsultacje nic sie nie płaci. Powiedzą Ci, jaki jest stan twoich włosków i dowiesz się jakie są możliwości: jakich kosmetyków mogą użyć do dekoloryzacji i jaki mogą osiągnąć efekt kolorystyczny. Poznasz też ewentualne koszty. Później zdecydujesz, czy poddajesz się zabiegowie w salonie, czy poeksperymentujesz sama w domku. Ja zawsze sporo esperymentowałam w domku i z doświadczenia radzę, że jesli się na to skusisz to zainwestuj przynajmniej w pożądne kosmetyki (do nabycia w salonach lub sklepach fryzjerskich) a nie używaj "sklepówek" - mniejsz szansa, że zniszczysz włoski. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
thx za odpowiedz,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
dziekuje Aniu za odpowiedz bylam dzis w salonie Gabriel podobno bardzo dobry jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
na tym forum jest sporo o dekoloryzcji, wejdz w archiwum , napewno znajdziesz wiele info
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.