|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sunrise Festival 2015 :D
Kto jedzieee?
![]() Ja bede obecna jak zwykle, co roku. Jeszcze tylko tydzien !! iii ![]() Mam nadzieje że pogoda dopisze jak zawsze ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sunrise Festival 2015 :D
nie chwal sie tak :P to bedzie moj pierwszy sunrise nigdy nie mogłem sie zebrać,ale tym razem sie udało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
priv, nie chce mi sie tutaj pisać
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
yyy od strony technicznej czyli organizacja koncertów czy wystepy w amfiteatrze za bardzo nie koliduja z tymi na parkingu ( dam rade pobawic sie tu i tu ?), jak z nagłosnieniem czy mam sobie zabrac zatyczki do uszu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ist mir egal
|
Przypadkiem znalazłam tu temat, to może warto go odświeżyć ;-)
Jak wrażenia po Sunrise? Jest tu więcej osób, które jeżdżą regularnie? Ja jechałam w tym roku pierwszy raz, wrażenia mega pozytywne, na pewno wracam na 2016 ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez pancakes Czas edycji: 2015-09-05 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Hej,kurde zapomniałęm ,ze kiedys sie tutaj wpisałem ,ale poczta mi przypomniała, a ze jestem gentelmenem to odpisuje i odswieżam temat
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ist mir egal
|
Cytat:
![]() No to podobnie z tymi ciarami ![]() Ja tam nie kojarzę nawet punktów medycznych, odwiedzałeś je? ![]() Ja najbardziej wyczekiwałam seta Heldensa i na nim była moc, wcześniej też Tujamo i scena amfiteatru w ogóle wymiotła w piątek. Na parkingu byłam w sobotę i tam oczywiście Steve Aoki, Rehab, fajnych było też dwóch Polaków, którzy pojawili się po Rehabie, których niestety nie mogę skojarzyć. Wydaje mi się że był trochę podział na scenę mocniejszą w każdy dzień, bo w sobotę pod amfiteatrem było jakoś pusto, a pod parkingiem pół nocy były tłumy. Tak stwierdzam nieśmiało, bo nie znam wszystkich djow.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Powiem ci szczerze ,ze nawet nie zauwazyłem ,ze jestem na damskim forum ,przed sunrise szukałem jakis postów o edycji 2015 i znalazłem tylko to jak widać dobrze trafiłem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ist mir egal
|
Ano słyszałam o tej imprezie before sunrise, ale my nawet nie odważyłyśmy się tam iść, bo klub przepchany. Całe szczęście że dowiedziałyśmy się o tym Żywcu, bo miejscówka przy plaży jest fenomenalna.
Hahaha ja tak samo wyczekiwałam Heldensa, drażniło mnie tylko źe wyświetlili go na telebimie dopiero pod koniec, jakoś tak lubię widzieć dja w zbliżeniu, a tak z odległości to nie to samo. :P i tak jestem zachwycona tym, że bądź co bądź nie jest to aż taka masówka, mimo że wizualnie, i pod kątem artystów impreza wydaje się stać na wysokim poziomie, to na dobrą sprawę możesz sobie stanąć 30m od konsoli i z nikim nie tłuczesz się łokciami. A największy 'roz@@@' dział się chyba jednak na Aokim, 10 tortów poleciało w ludzi ![]() W ogóle to na terenie 'miasteczka' Sunrise unosił się ciągle ten specyficzny zapach, który dają chyba dymiarki, sama nigdy nie wiem ale przypomina mi się bardzo ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
ja bylam tylko w piatek i niedziele. Dla mnie heldens slabo, bylam na chwile
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Przepchany pani chyba żartuje
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
ist mir egal
|
Z tą niedzielą do tej pory trochę nie kumałam, otwarta impreza na plaży była dla wszystkich, a właściwy niedzielny event był wieczorem na amfi, tak?
Cytat:
![]() ![]() no jasne że chciałam popatrzeć na Heldensa, i z tego samego powodu na wszystkich innych djów ![]() Z obserwacji i słyszenia o tradycji SF tak wnioskuję, że dużo ludzi czuje się przywiązanych i oranizatorom będzie zależeć na podtrzymaniu kameralności imprezy, chociaż hajs może wygrać. Ale to że liczba ludzi jest taka 'optymalna' oceniam na duży plus.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Tak masz racje na plaży impreza była dla wszystkich,a chyba o 17 tak jak w inne dni wpuszczali na amfiteatr.Ja i tak bym się nie załapał na history of sunrise bo wyjezdzaliśmy w niedziele wiec lipa.Mi piątek i sobota wystarczy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S Bardziej słuchasz takiej muzyki co leci na SF czy raczej obracasz sie w swojej ,a może jeszcze innej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
ist mir egal
|
Cytat:
![]() moja przyjaciółka też miała taki incydent, ale pan funkcjonariusz dał się ugłaskać. Trzy blondynki mogą liczyc na różne przywileje ![]() ![]() W ostatnim czasie siedzę non stop w elektronice, ale ja ogólnie jestem świrem muzycznym i dużo kojarzę i słucham. Ten kto ogranicza się do jednego gatunku dużo traci moim zdaniem ![]() Cytat:
![]() Jesteś z Florydy?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Sytułacja z mandatem była następująca.Hmm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.