|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Oddam kilka kosmetyków jednej osobie za coś przydatnego
Wątek zamknięty !!!
Witam ![]() Zawiesiłam poprzedni wątek, bo chcę szybko wymienić kilka zalegających na półce kosmetyków. Oddam wszystko jednej osobie, za przydatną rzecz, nie będę wybredna, ale też nie będę brać na siłę ![]() Wymienię wszystko poniżej: - biała kredka do powiek Essence - 04 white - raz strugana - kredka do powiek Essence - 06 flirty&hip - szara strona raz strugana, różowa użyta około 3 razy - samoopalacz AVA Sun Touch do jasnej karnacji KLIK- użyty 2 razy na nogi, data ważności 12.11, początkowo 75 ml -Farmona, Radical, Serum do włosów Ziołowo- Witaminowe, bez spłukiwania- pozostało ok. 35% z tubki 100ml, zaznaczyłam na zdjęciu, data ważności 11.2010 - mleczko do opalania SunOzon SPF 30 - data ważności 06.2012, zużycie zaznaczone na zdjęciu, butelka 200 ml - próbka podkładu Rimmel, Renew&Lift, 200 soft beige, 1,5ml - próbki: 2x Ziaja Med, Kuracja Antybakteryjna, Krem redukujący trądzik - próbka Eveline Slim Extreme, Serum Intensywnie Wyszczuplające+Ujędrniają ce, 7ml - próbka balsamu Garnier, Mleczko Przywracające Bilans Nawilżenia Skóry, 5%Hydro-Urea, 6ml Zapraszam
Edytowane przez dolce&gabbana Czas edycji: 2010-09-12 o 18:22 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Oddam kilka kosmetyków jednej osobie za coś przydatnego
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454054
moze cos u mnie? |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic, pozdrawiam
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
chyba jednak zrezygnuję, pozdrawiam!
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nie skorzystam
bo dzisiaj udalo mi sie wymienić na to serum radicala z kimś innym a na nim mi najbardziej zależało w Twoim watku.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.

bo dzisiaj udalo mi sie wymienić na to serum radicala z kimś innym a na nim mi najbardziej zależało w Twoim watku.