|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pomoc na swieta
witam drogie dziewczyny pisze z zapytaniem czy ktos ma zbedne rzeczy damskie ,meskie i dzieciece ,zabawki dla dzieci na mikolaja ,pracuje tylko maz a ja od dluzsego czasu nie pracuje a jak paracowalam to tylko dorywczo,bylam w mopsie ale dostalam tylko zasilek na dzieci po oplaceniu rachunkow nie zostaje prawie nic na zycie a gdzie tam mleko pampersy i inne akcesoreie dla dzieci zamiast ciuchow moga byc paczki zywnosciowe na swieta oraz pampersy mleko i kasze dla dzieci za okazala pomoc serdecznie dziekuje
swoja sytuacje postaram sie jakos udowodnic osoby ktora jest na etapie pomocy bardzo dziekuje<wisniowysad> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pomoc na swieta
ja moge wyslac Ci troche ciuchow damskich (jaki rozmiar Cie interesuje?), z męskich też powinno się coś znaleźć.. Z zabawek jedynie maskotki, ubranek ani innych niestety nie mam. Musiałabyś jednak opłacić koszty wysyłki, to będzie koło 6 zł w zależności ile tych ubrań dla Ciebie znajdę. Mogę Ci porobić fotki i wybierzesz sobie, które byś chciała
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.