|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: nietypowy rozmiar typowej kobiety-spodnie xxl
nie nie lepiej.nie bede dyskryminowana tylko dlatego ze niechce sie sklepowej sprowadzic spodni wiekszych.
na allegro jest masa spodni uzywanych w tych rozm ale za spodnie zycza sobie b.wiele wiec zrezygnowalam.zobacze te na allegro co podalam linki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
w sklepie esprit masa spodni w tym rozmiarze nie wiem po jakich sklepach chodzisz ale 42/44 a nawet 46 mozna spokojnie dostac w markowych sklepach
![]()
![]() |
#5 |
:)
|
u mnie w wątku sa rybaczki czarne mega elastyczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Mam ten sam problem ale juz wiem ze nie ma co kupowac na allegro... bo dokladnie sprawdzisz a i tak cos bedzie nie pasowac....
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- nie wiem gdzie robisz zakupy ale jak ja chodze po markowych sklepach to sa same male rozmiary.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
w KappAhlu są większe rozmiary, moja koleżanka tam kupuje a ma chyba r.52
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
h&m dział woman tez mam duże rozmiar, spokojnie z "modnych' spodni typu rurki etc są spodnie do rozmiaru 44,46
poza tym levisa spodnie w rozmiarze np. 31,32 i więcej (są tez takie) też są spore rozmiar 42 w cubusie jest naprawde sporawy roswell cors i nie wiem w czym niechęć do iść do krawcowej ma Ci pomóc z tą dyskryminacją, do zwykłych butików po prostu nie opłaca się sprowadzać rozmiarówki od 42-50 tylko po to żeby sprzedać jedne spodnie w rozmiarze 44 np... co by niebyło ale mało kobiet w większych rozmiarach myśli o zakupie biodrówek... poza tym podaj wymiary spodni które na Ciebie pasuja ? One mają mieć 100 w pasie i 100 w biodrach ?! przecież nie ma spodnie które w pasie mają tyle samo co w biodrach.... (wszystkie moje spodnie między pasem a biodrami mają minimum 10cm różnicy na połowce szerokości)
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-09-28 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
w C&A maja chyba do 46 rozmiaru, a ja mam bardzo fajne spodnie, zmierze je tylko i dam ci znac
pas na płasko do 45 cm, sa troszke nizsze, nogawki uciagliwe Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2010-09-28 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.