|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Potrzebuję cytatu, złotej myśli lub aforyzmu do dedykacji
Dziewczyny pomóżcie! Potrzebuję "na wczoraj" cytatu, aforyzmu lub złotej myśli, którą mogę wpisać w imieniu całego zespołu do książki- prezentu dla koleżanki, która wyprowadza się za granicę. Narazie znalazłam tylko dwa sensowne:
'Gdy jedne drzwi wiodące do szczęścia zatrzaskują się, otwierają się następne. Często tak długo wpatrujemy się w zamknięte drzwi, że nie dostrzegamy tych, które się otworzyły.' /H. Kelner/ 'Wszelkie wspomnienia są złudne, bo teraźniejszość nadaje im inne barwy' /Albert Einstein/ Może macie jakieś pomysły na dedykację? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Potrzebuję cytatu, złotej myśli lub aforyzmu do dedykacji
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia.
A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć. Życie można przeżyć tylko na dwa sposoby: albo tak, jakby nic nie było cudem, albo tak, jakby cudem było wszystko. Kiedy ktoś ci ocali życie [...] nie dziękuj nigdy. Nie wyolbrzymiaj wdzięczności. [...] On podziękowanie znajdzie we własnym trudzie, którym cię ocalił. Bać się miłości, to bać się życia; kto boi się życia, jest już trzy czwarte martwy. Wykorzystaj ten dzień dzisiejszy. Obiema rękoma obejmij go. Przyjmij ochoczo, co niesie ze sobą: światło, powietrze i życie, jego uśmiech, płacz, i cały cud tego dnia. Wyjdź mu naprzeciw. tylko tyle mam <33 ..
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.