|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pytanie!!
Witam.wczoraj robili mi test i wyszło ze mam heliobakterie.lekarz przepisał mi 2 antybiotyki + IPP ,Lacidofil i debretin w celu ochrony. czy dwa antybiotyki naraz moge brać w jednym czasie? tego lekarz mi nie powiedział. Neiwiemc zy powinnam zrobić jakiś odstęp czasowy.. jeżeli ktoś może udzielić mi rady bardzo dziekuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pytanie!!
a nie możesz zadzwonić do tego lekarza i zapytać? albo do przychodni i zapytać kogokolwiek? nie wiem czy można je łączyć, czy nie, skoro lekarz nie powiedział, żeby nie łączyć, to może można razem, ale najlepiej zadzwonić i go zapytać, co poeta miał na myśli pisząc taką receptę. info od lekarza będzie bardziej wiarygodne niż wizaż. a tu liczy się chyba czas?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Te antybiotyki bierze się jednocześnie. Tylko nie pamiętam czy oba na raz, czy jeden rano drugi wieczorem, skonsultuj się z lekarzem, tak chyba byłoby dużo prościej niż zakładać wątki...
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja też mam tę bakterię i od dzisiaj zaczęłam kurację także dwoma antybiotykami na raz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no jak mam nie wydziwiać i się go słuchać skoro on nie powiedział czy mam je jesć jednoczesnie czy z jakimś odstępem czasowym? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jednocześnie, jak dalej się wahasz to zadzwoń do niego i się zapytaj.
Swoja drogą co to za lekarz co nie mówi jak dane leki stosować |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Vision jest mnóstwo lekarzy, których kompetencje wołają o pomstę do nieba, więc dla mnie to nie jest nadzwyczaj dziwne, że lekarz komuś czegoś nie powiedział.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
.
|
idz do faraceutki, bedzie wiedziala
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Brałabym jednocześnie, dwa antybole + IPP to uznana i powszechna metoda leczenia "Helikoptera" (
![]() Ale jeśli masz wątpliwości, zadzwoń do tamtego lekarza, lub swojego lekarza rodzinnego, albo zajrzyj do apteki. Powodzenia w leczeniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.