|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kolczyk w chrząstce - Nowy Sącz
Drogie Wizażanki
![]() Od jakiś 6 miesięcy noszę się z zamiarem zrobienia sobie kolczyka w chrząstce (jak na zdjęciu). Czy możecie mi polecić jakiś dobry salon w Nowym Sączu który zajmuje się profesjonalnie takimi rzeczami? Będe bardzo wdzięczna ![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolczyk w chrząstce - Nowy Sącz
posiadam kolczyk w tym miejscu już 2 lata, z tym że mi go robiła koleżanka w szkole
![]() Patrząc na to z perspektywy czasu pewnie też bym teraz poszła do kosmetyczki (tylko jakiejś dobrej, bo jak słyszę że jakaś przebija chrząstkę pistoletem, rozbijając ją w drobny mak to się we mnie gotuje)
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym są chyba dwa wątki zbiorcze na ten temat. co ja radzę? nawet jeśli ktoś Ci jakiś doradzi, to wygoogluj sobie kilka innych salonów i odwiedź je osobiście. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Przebijanie uszu to w salonie tatuażu i piercingu. W Sączu z tego co wiem jest chyba tylko 1 studio tatuażu (http://www.stigmatum.com/flash/) ale oni chyba nie zajmują się piercingiem. Ja swojego traugusa mam już ponad 2 lata i robiłam w Krakowie. Koszt 100 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
dokladnie. w NS jest tylko jedno studio tatuazu - Stigmatum, tatuowałam sie tam (polecam), jednak nie wiem czy zajmuja sie piercingiem.
Warto podejsc i zapytac (studio znajduje sie zaraz przy dworcu PKS, przy Kebab Hasir, w "podwórzu"),Koleś nie odbiera telefonów, dlatego warto pojsc osobiscie i zapytac.
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brak dobrego salonu (lub ogólny brak) nie jest wcale wyjaśnieniem, mamy XXI wiek, wiele środków komunikacji do wyboru i sąsiednie miasta, w których salony są ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki, poszukam odpowiedzi na moje pytanie własnie w nich. Właśnie nie mogłam nic sensownego wygooglować (wyskakiwał mi tylko Stigmatum) i postanowiłam was zapytać. ja nie mieszkam w Sączu tylko w miejscowości oddalonej 40 km. Chcę w Sączu bo u mnie w mieście nie ma mowy o takim przedsięwzięciu bo nikt nie wie jak to zrobic;/ I dlatego chce pojechać do NS, rozejrzeć się, zobaczyć co i jak. Ale potrzebuje jakichkolwiek adresów, wskazówek itp. bo aż tak dobrze Sącza nie znam. Ogólnie dzięki za odpowiedź.
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
sprawdź w rynku, jest w bramie studio tatuażu po tej stronie co Empik, z tego co wiem, robią tam tez kolczyki, jak to wygląda od wewnątrz - nie wiem, ale warto zerknąć
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.