|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jakie są osoby spod znaku wagi
Osobiście nie wierzę w horoskopy ale w znaki zodiaku tak
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie są osoby spod znaku wagi
Moja mama waga...
Hmm kocha czytac, kocha ludzi, kocha poznawac swiat ![]() ![]() Nie nawidzi gorąca. Jest uparta jak osioł ![]() Focha się i za dużo rzeczy bierze do siebie ![]() Priorytetem jest dla niej rodzina!
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś mało osób spod znaku Wagi na tym forum.
Ludzie spod tego znaku lubią się otaczać ładnymi przedmiotami, są towarzyskie, otwarte na świat, lubią poznawać nowych ludzi, wrażliwe (czasem za bardzo) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
ja jestem wagą :P
jestem baaaaardo upatra ale nie wiem czy kazda waga taka jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Też jestem Wagą, nie jestem uparta, choć w niektórych wypadkach by się przydało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Jestem Wagą:
Osobę spod tego znaku cechuje idealizm i nastrojowość, a jednocześnie spokój, równowaga i harmonia wewnętrzna. Naturę ma pogodną i wesołą, bywa zadowolona z życia, łatwo dostosowuje się do każdych warunków. Ma lotny umysł, żądny wiedzy i ogromnie rozwiniętą spostrzegawczość, choć w działaniu nie jest zbyt wytrwała. Nie lubi w życiu monotonii. Kocha sztukę i ma ogromne poczucie piękna. Wybiera przede wszystkim zawody związane ze zdobieniem otoczenia - w szerokim tego słowa znaczeniu. Waga to bardzo dobry aktor i pisarz. Może być prawnikiem - ma silnie rozwinięte poczucie sprawiedliwości lub dyplomatą - jest wyposażona w takt i elokwencję. Jest bardzo uczynna i zgodna - po prostu nie umie odmawiać. Miłuje pokój. Lubiana przez otoczenie, posiada ogładę towarzyską, jest miła i uprzejma, gustowna, lubi muzykę i taniec. Kobieta-Waga bywa urodziwa i zadbana. Jest bardzo dobrą gospodynią, ale najlepszą wtedy, gdy nie musi sama wszystkiego robić, a tylko wydaje polecenia. Waga może mieć naturę egoistyczną i próżną, może być leniem i oszustem, a często bywa lekkomyślna i rozrzutna. Waga lubi być kochana i uwielbiana. To schlebia jej próżności. Przebiera w partnerach jak w ulęgałkach - zwłaszcza kobieta. Bywa kapryśna, zakochana w sobie i w swojej miłości. Jednak ma powodzenie. Ładna, wdzięczna, kokieteryjna, z dużą dozą romantyzmu - jest atrakcyjna w miłości. Jest to znak romantyczny i sentymentalny. Mężczyzna-Waga szuka w miłości prawdziwego ideału, jest uległy, czuły i namiętny, choć w uczuciach niezbyt stały. Jako mąż - bardzo wymagający. W małżeństwie Waga jest zwykle szczęśliwa i w zasadzie potrafi się zgodzić z każdym znakiem, jednak zdecydowanie najkorzystniejszy jest jej związek z Wodnikiem. Bywa bardzo szczęśliwa z Baranem, Bliźniętami i inną Wagą, całkiem udane są jej związki z Bykiem, Skorpionem, a także z Panną lub Strzelcem. Najgorszym znakiem dla Wagi są Ryby. Dzieci-Wagi są bardzo zdolne i już od najmłodszych lat wrażliwe na piękno. Bywają ogromnie lubiane przez otoczenie. Waga powinna kształtować w sobie wytrwałość i pracowitość oraz trochę mniej zachwycać się sobą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() W miłości wierna, choć kokietka lubiąca wzbudzać zazdrosć w swoim mężczyźnie... ale spokojnie, Waga zawsze zna granicę i potrafi w czułych słówkach (i nie tylko) wytłumaczyć ktotak naprawdę jest dla niej najważniejszy ![]() Waga to taki diabełek w anielskiej skórce... No i jak takiej nie kochać??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez Latoya Czas edycji: 2009-05-26 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Czyżby nas- Wag było tak mało???
![]() Wagi to indywidualności, ale fajnie by było poznać inne wcielenia tego znaku. W końcu każda Waga ma dwie twarze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
I ja jestem Waga
![]() Uparta, jak przyslowiowy osiol Czepiam sie byle czego Czesto focham sie Rodzina dla mnie najwazniejsza Martwie sie na zapas W domu mam pysk, jak nie wiem co, a jak musze cos zalatwic to cicha myszka jestem Nerwowa jestem strasznie Wierna jak pies ![]() Tryskam humorem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
witam wszystkie WAGI
![]() aj nie jestem uparta... czesto ustepuje. za to jestem gadatliwa i bardzo szybko nawiazuje nowe znajomosci ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ooooo gadatliwa tez jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez Latoya Czas edycji: 2009-05-26 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Kolejna Waga z III dekady czy jak to się tam nazywa(chodzi o to, że urodziłam się 21. października, na 2 dni przed znakiem Skorpiona
![]() Zgadzam się z tą upartością ![]() ![]() Kiedyś czytałam, że opiekunką Wagi jest bogini Venus i kobiety spod tego znaku mają wrodzony seksapil, są tajemnicze i pociągające ![]() No i z tym się też zgadzam, niestety..."Waga może mieć naturę egoistyczną i próżną, może być leniem i oszustem, a często bywa lekkomyślna i rozrzutna. Waga lubi być kochana i uwielbiana. To schlebia jej próżności."
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Oj gadatliwa jak najbardziej
![]() ![]() Ale spoko, jak trzeba to słuchać też umiem ![]() A z tymi dwiema twarzami to nie wiem jak w przypadku innych Wag ale u mojego ojca i u mnie występuje to samo- na zewnątrz pogodne osóbki, niby żyjące na luzie i nie przejmujące się zmartwieniami, lubiane przez ludzi a wewnątrz- wrażliwe, romantyczne, łatwe do zranienia, które mają problem z wyrażaniem prawdziwych uczuć........ A jak tak łączenie Wag w związkach z innymi znakami??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam jeszcze takie coś ---> http://www.horoskop.parapsycholog.com.pl/waga.html
A to jest najlepsze ![]() ![]()
![]() |
#18 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez Latoya Czas edycji: 2009-05-26 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Ja jestem wagą.
Jestem uparta, niecierpliwa, wszystko biore do siebie, skłonna do płaczu i nastrojów depresyjnych, wrażliwa, lubie otaczać się ładnymi prtzedmiotami, przywiązuje uwagę do detali, nieśmiała, uległa(czasami).........
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Uparta,oo tak!
odważna,gadatliwa,roztrze pana,towarzyska,nieuległa ,trochę zapatrzona w siebie ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Tez jestem waga
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- tez jestem uparta ale tę bardzo wrażliwa, kłutliwa , kochająca i leniwa.. ![]() Czy inne wagi też są takie??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Ja tez z pod wagi
![]() Uparta oj tak, klutliwa strasznie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
jakie są wagi?
![]() totalnie niezdecydowane!! ja mam problem nad wyborem: czy chcę zjeść grześka czy może prince polo, i stoję tak nad półką sklepową, a mój TŻ dostaje świra ![]() czy też tak macie?? :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez awal Czas edycji: 2010-09-02 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.