|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
->summer 2010` atmosphere, new look, dorothy perkins, h&m, stradivarius, bershka ...Wątek nieaktualny **** . Regulamin : . Nie zatajam faktycznego stanu rzeczy - tego samego oczekuję od Ciebie, . Rzeczy wysyłam zawsze wyprane i oczekuję tego samego z Twojej strony, . Nie odmieniam się ( z błachych powodów, typu że coś na Ciebie nie pasuje lub inaczej to sobie wyobrażałaś -ryzyko podejmowania tranzakcji internetowych ), więc decyzję przemyśl dokładnie, . Pierwsza wysyła osoba mająca dużo mniej przekupek lub jakiegokolwiek negatywa, . Odeślę paczke spowrotem jeśli będzie ona niezgodna z opisem który przeczytałam, . Zawsze możesz wypytać o to co Cie interesuje, ja nie gryzę i zawsze chętnie odpowiem, . Wymienione rzeczy usuwam lub zaznaczam kolorem szarym, a zarezerwowane fioletowym, . Nie lubię być ignorowana - myślę że Ty również, odpisuj u mnie w wątku - zrobię to samo, . Zazwyczaj wysyłam poleconym priorytetem ale to kwestia dogadania się , . Wymieniam się praktycznie tylko na rzeczy z mojej wishlisty, . Wishlista: . Szorty, . Legginsy, . Bransoletki, . Nietoperze, . Kardigany, . Marmurki, . Duży portfel, . Skinny, rurki, . Wszelkie tuniki, . Gładkie bokserki, . Śmieszne tshirty, . Wisiory w stylu H&M, . Zegarek z dużą tarczą, . Kolczyki - raczej wkręty, . Koszule w stylu japan, . Nowa bielizna, piżamy, . Paski na talię i nie tylko, . Ciekawa,duża kopertówka, . Alladynki, pumpy, haremki, . Eko skórka karmelowa lub szara, .Opaska z dużą kokardą/kwiatem, . Chusty (chętnie kawowe,brązowe), . Okulary przeciwsłoneczne (muchy), . Biała torebeczka na długim pasku, . Podkłady i pudry do jasnej karnacji, . Perfumy średnio i wysokopółkowe, . Spinki, opaski, gumki do włosów, . Lakiery do paznokci, błyszczyki(nowe), . Torba karmelowa,kawa z mlekiem lub szara, . Nowe maseczki, peelingi do twarzy,balsamy,kremy . Rzymianki,gladiatorki, japonki, sandałki (płaskie), Ogólnie : ćwieki, nity, panterka, zeberka, skóra węża, fiolety, granaty, czernie, szarości, pudrowy róż, nude, karmel .. Noszę rozmiar M-L zależnie od wymiarów, buty - typowe 39 (wkładka 25cm) i proszę nie proponujcie mi mniejszych rozmiarów. Od razu ostrzegam że nie wymieniam się na siłę i jestem raczej wybredna, ale rozpatrzę każdą propozycję. ****
Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-09-22 o 23:13 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ->summer 2010` atmosphere, new look, dorothy perkins, h&m, stradivarius, bershk
. Bokserka Fishbone,
Szara, długa bokserka z cekinami. Nówka ale bez metek, w środku metka też wycięta. Rozmiar to L ale jest elastyczna. Zdjęcie zapożyczone. Wymiary mierzone na płasko : . szerokość od pachy do pachy ok 40cm. . długość całkowita ok 80cm. . Tunika Fishbone, Tuniczka z falbankami, oryginalna wykonana z lejącego się materiału dzięki czemu świetnie się prezentuje w ruchu. Kolekcja wiosna/lato 2009. Nówka ale bez metek. zdjęcie zapożyczone. Wyłącznie na coś z wish listy. Rozmiar z metki to L. Wymiary mierzone na płasko : . szerokość od pachy do pachy ok 40cm, . długość całkowita ok 73cm. . Czekoladowa na szyję, Kupiona ponad 3 lata temu, dosłownie raz założona i uprana więc w stanie idealnym, jak nowa. Metka wycięta bo gryzła, na moje oko jest to rozmiar M, maxymalnie L. Piękny czekoladowy kolor, po środku wszyte turkusowe koraliki. . Bluzka z szarfą, Szara bluzeczka z dołączoną ciemniejszą szarfą. Duży dekolt zarówno z tyłu jak i z przodu. Rękawy do łokci zakończone ściągaczami. Rozmiar raczej uniwersalny ale myślę że M/L. Wymiary mierzone na płasko : . szerokość od pachy do pachy 40cm, . długość całkowita 65cm. . Tunika Stradivarius, Bardzo fajna tuniczka ze Stradiego, zdjęcie nie oddaje jej uroku. Na dole lekko poszerzana, z tyłu mała łezka zapinana na guziczek. Jest świetna, nie wiem czy chcę oddawać więc będę wybrzydzać. Metkę wyciełam bo się odznaczała ale to chyba M, choć na mniejsze L też będzie idealnie pasować, natomiast na S będzie luźniejsza ale też okej. Stan bardzo dobry/idealny. Miałam ją na sobie raz lub dwa razy. Rękaw mniej więcej do łokcia, głęboki dekolt, cienki materiał. Wymiary mierzone na płasko : . szerokość od pachy do pachy 41cm, . długość całkowita 65cm. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-28 o 15:50 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ->summer 2010` atmosphere, new look, dorothy perkins, h&m, stradivarius, bershk
. House,
Tshirt z nadrukiem. Rozmiar z metki L i jest faktycznie spory. Nałożony ze dwa razy ale delikatnie pomechacony od środka. Wymiary mierzone na płasko : . szerokość od pachy do pachy 45cm, . długość całkowita 70cm. . House, Tuniczka brudny róż. Zapinana na trzy guziczki. Nowa ale bez metek. Rozmiar z metki L. Wymiary mierzone na płasko : . szerokość od pachy do pachy 41cm, . długość całkowita 71cm. . New Yorker, Czarny tshirt z nadrukiem. Stan bardzo dobry. Rozmiar z metki to L. Wymiary mierzone na płasko : . szerokość od pachy do pachy 40cm, . długość całkowita 59cm. . Tshirt, Żółty tshirt z marszczeniami na rękawkach. Nowy ale bez metek. Rozmiar z metki L. Wymiary mierzone na płasko : . szerokość od pachy do pachy 39cm, . długość całkowita 60cm. . Bershka, Tshirt z nadrukiem. Rozmiar z metki L. Stan dobry, normalne ślady użytkowania. Cienki materiał i trochę rozciągnął się. Wymiary mierzone na płasko : . szerokość od pachy do pachy 47cm, . długość całkowita 66cm. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-08 o 22:07 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
. Kamizelka,
Biała, świetna kamizelka. Całkowicie nowa, razem z metką(i zapasowym guzikiem). Rozmiar z metki to M ale i na L spokojnie wejdzie. Szerokość od pachy do pachy to 41cm. . Koszula Pull & Bear, Fajna koszula w kratę z długim rękawem. Rozmiar z metki to L, myślę że i na M będzie dobra. Stan bardzo dobry/idealny założona góra dwa razy. Najchętniej na inną koszulę. szerokość od pachy do pachy ok 46cm, długość całkowita od ramienia 66cm, długość rękawa od pachy 49cm, a od ramienia 59cm, . Koszula Troll, Śliczna czarna koszulka w białe serduszka. Stan bardzo dobry/idealny. Rozmiar z metki to L, ale to takie małe L bardziej M - wiadomo jak jest z rozmiarówką Troll'a. Guziczki - serduszka. Wymiary mierzone na płasko : . szerokość od pachy do pachy 44cm, . długość całkowita 60cm. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-14 o 21:25 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
. Szary sweterek z golfem,
Śliczny, szary, dłuższy sweterek z dużym golfem, na dole i na rękawkach wykończony srebrną nitką. Trochę zmechacony, trzeba przejechać golarką do ubrań. Rozmiar uniwersalny myślę że na M/L będzie najlepiej leżał. Wymiary mierzone na płasko : szerokość od pachy do pachy ok 45cm, długość od ramienia w dół ok 71cm, szerokość na dole ok 45, długość rękawa od pachy 54cm. . New Look, Long czarny sweterek z golfem. W zasadzie może służyć za sukienkę dzianinową. Rozmiar z metki to L. Jest fajny ale jakoś nie mam go do czego nosić. Ściągacze na rękawach i na dole. Stan bardzo dobry -. Wymiary mierzone na płasko : . szerokość od pachy do pachy 43cm, . długość całkowita od ramienia 96cm . rękaw od pachy 52cm, . rękaw od ramienia 67cm. . Terranova, Szary sweterek z dekoltem V. Mam go z wymiany ale jakoś mi nie podpasował. Odrobinę pomechacony, z tyłu z tego co pamiętam jest mała, niewidoczna dziurka. Rozmiar z metki S. Wymiary mierzone na płasko : . szerokość od pachy do pachy 40cm, . długość całkowita od ramienia 76cm . rękaw od pachy 43cm, . rękaw od ramienia 56cm. . Dzianinowy nietoperz, Świetny beżowy nietoperz z golfem. Stan bardzo dobry/idealny.Najchętniej na inny sweterek lub nietoperz. Na moje oko jest to M - brak metki ale będzie dobrze wyglądało też na innych rozmiarach. (maxymalnie do L). Wymiary mierzone na płasko :. długość całkowita od ramienia w dół 62cm. . Sweterek z golfem, Ciepły fioletowy długi sweterek, sięga za pupe, z dużym, ciepłym wywijanym golfem. Jego stan jest niemalże idealny ponieważ miałam go na sobie góra dwa razy. Rozmiar moim zdaniem to uniwersalny, najlepiej będzie wyglądał na M lub małym L a na S będzie luźniejszy ale też w sam raz. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-06 o 16:06 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
. Dorothy Perkins,
Nówka, długi, szary sweterek. Metki odciełam ale ani razu nie nałożyłam. Solidnie wykonany, na pewno posłuży długo. Rozmiar z metki to 12/40. Wymiary mierzone na płasko : . szerokość od pachy do pachy 47cm, . długość całkowita od ramienia ok85cm, . długość rękawa od pachy 52cm, . długość rękawa od ramienia 66cm. . Tunika, Długa tuniczka z lekkim golfem, gumką w pasie, w soczystym kolorze. Rozmiar raczej uniwersalny ale myślę że M/L. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-18 o 17:45 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
. Atmosphere,
Long szara bluza z zipami na ramionach. Noszona sporadycznie kilka razy. Stan bardzo dobry -. Najchętniej na kardigan szary lub inną bluzę long. Rozmiar z metki 12(44). Wymiary mierzone na płasko : . szerokość od pachy do pachy 48cm, . rękaw od pachy 49cm, . rękaw od ramienia 62cm, . długość całkowita od ramienia 81cm. . Carry, Biało czarna bluza zapinana pod szyję. Rozmiar z metki to L. Stan dobry. Wymiary mierzone na płasko : . szerokość od pachy do pachy 46cm, . rękaw od pachy 49cm, . rękaw od ramienia 62cm, . długość całkowita od ramienia 59cm. . Reserved, Brązowa bluza z kapturem. W kapturze złote aplikacje. Ciepła i solidnie wykonana. Rozmiar z metki L. Stan bardzo dobry. Wymiary mierzone na płasko : . szerokość od pachy do pachy 47cm, . rękaw od pachy 50cm, . rękaw od ramienia 67cm, . długość całkowita od ramienia 60cm. . New Yorker, Dłuższa, cienka bluza z kapturem, ciekawa aplikacja. Używana, jednak jej stan oceniam na bardzo dobry. Ciekawy kolor. Najchętniej na inną długą bluzę, sweterek lub nietoperz. Wymiary mierzone na płasko : . szerokość od pachy do pachy 45cm, . długość całkowita 65cm. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-19 o 13:10 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
. House,
Czerwona bluza z kapturem. Solidnie wykonana. Kaptur wykończony takim błyszczącym materiałem. Rękawy też wykończone takimi samymi tasiemkami. Rozmiar z metki L. Stan bardzo dobry. Wymiary mierzone na płasko : . szerokość od pachy do pachy 48cm, . rękaw od pachy 55cm, . rękaw od ramienia 69cm, . długość całkowita od ramienia 60cm. . Kolorowa, Fajna, kolorowa bluza z kapturem. Cieńszy materiał. Metka wycięta ale na moje to rozmiar M. Stan dobry. Wymiary mierzone na płasko : . szerokość od pachy do pachy 43cm, . rękaw od pachy 51cm, . rękaw od ramienia 71cm, . długość całkowita od ramienia 60cm. . Szara, Bluza w paski z kapturem. Rozmiar z metki L. Stan bardzo dobry -. Przy zamku gwiazdka. Wymiary miezone na płasko : . szerokość od pachy do pachy 46cm, . rękaw od pachy 54cm, . rękaw od ramienia 63cm, . długość całkowita od ramienia 58cm. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-06 o 21:32 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
. Apaszki :
. szara, . zeberka H&M, . Carry, . Pasiak Camaieu, . czarna. -> Wszystkie apaszki są w stanie bardzo dobrym/idealnym. Nieraz nawet nie założone. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-19 o 01:36 |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
. Chusty :
. Ludowy motyw, znaleziona na strychu, stan bardzo dobry, . W kratkę H&M, stan bardzo dobry. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-06 o 15:33 |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
. Dorothy Perkins,
Granatowe rureczki, skinny. Byłam w nich góra dwa razy, niestety okazały się za duże. Rozmiar z metki 12(40). Wymiary mierzone na płasko : . pas 41cm, . biodra 48cm, . stan z przodu 23cm, . udo 22cm, . długość całkowita 102cm, . długość od kroku 80cm, . nogawka na dole 13cm. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-06 o 16:37 |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
wkrótce
Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-06 o 19:02 |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
. Reserved,
Nowe, jeszcze z metkami. Rozmiar z metki to W29 L32. Wymiary mierzone na płasko : . pas 39cm, . biodra 49cm, . stan z przodu 20cm, . udo 23cm, . nogawka na dole 17cm, . długość od kroku 87cm, . długość całkowita 105cm. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-06 o 16:43 |
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
. Wrangler,
Granatowe Wrangler Iris W28 L34. Używane w stanie bardzo dobrym -. Nogawki lekko rozszerzane. Wymiary mierzone na płasko : . pas 40cm, . biodra 49cm, . stan z przodu 20cm, . udo 22-23cm, . nogawka na dole 20cm, . długość od kroku 81cm, . długość całkowita 99cm. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-06 o 17:06 |
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
. Stradivarius,
Super grnatowe rureczki z przetarciami, ćwiekami w niektórych miejsach. Wyłącznie za inne rurki. Stan bardzo dobry tylko guzik wypada. Rozmiar 38. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-22 o 16:13 |
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
. Lee,
Spodnie noszone sporadycznie, stan bardzo dobry. Lee Leola W29 L33. Wymiary mierzone na płasko : . pas 39cm, . biodra 49cm, . stan z przodu 19cm, . udo 23cm, . nogawka na dole 21cm, . długość od kroku 81cm, . długość całkowita 102cm. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-06 o 17:02 |
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
. Stradivarius,
Pumpy do kolan. Kolor to taka jasna kawa z mlekiem. Nałożone dwa razy. Rozmiar 38. Za inne pumpy. . Amisu, Czarne spodenki za kolana, szerokie. W pasie można przewiązać szarfą. Rozmiar M. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-06 o 18:56 |
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
. New Look,
Szare legginsy z zapiętkami. Nówki ! M/L. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-08 o 18:07 |
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
. Avon,
Mała, powabna torebeczka z Avonu. Mam ją z wymiany ale jednak nie mam jej do czego nosić. W środku z tego co pamiętam poszewka trochę porwana po szwie, do zaszycia bez problemu. Ogólny stan torebeczki raczej dobry, choć dostałam jako bardzo dobry. Za drobiazg, chętnie jakiś kosmetyk lub lakiery do paznokci. . Pimkie, Śliczna szara, mała torebeczka firmy PIMKIE. Torebka jest nowa z metką. Pasek pleciony, trochę regulowany. Kolor to taki ciemny szary w zasadzie zdjęcie dosyć wiernie oddaje kolor torebki. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-19 o 01:36 |
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
.Stam bag,
Karmelowa stam bag w stanie bardzo dobrym. Ze złotym łańcuchem, w środku jasna podszewka. Tylko i wyłącznie na inną karmelkową lub kawową torbę(najchętniej za torbę z Top Secret lub z Atmosphere z kokardą). .Mizensa Emili, Szara, znana na wizażu powabna Emilka z kokardkami po bokach. Stan bardzo dobry, kilka razy noszona. Wymienię ją ale tylko i wyłącznie na inną fajną, szarą torbę. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-04 o 13:07 |
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
. Karmelowy płaszczyk,
Rozmiar 40. . Bershka, Wiosenna kurteczka z Bershki. Na zdjęciu wygląda na grubą, ale taka nie jest. W ogóle to ciężko mi ją uchwycić na zdjęciu, słaby ze mnie fotograf. Na żywo 100razy ładniejsza. Rozmiar L. Na inną kurtkę. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-06 o 15:52 |
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
. Jeansowa sukieneczka,
W sam raz na nadchodzące lato, raz założona, na ramiączkach. Z tyłu zamek. Wymiary mierzone na płasko : . szerokość od pachy do pachy 43cm, . pod biustem 39cm, . długość od ramienia 98cm. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-04 o 14:38 |
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
. Czarne peep toe rozmiar 39,
Śliczne dziewczęce koturny z CCC, duże kokardy. Założyłam je zaledwie 2-3 razy więc ich stan jest bardzo dobry+. Oprócz minimalnie zdeptanej wkładki w środku brak jakichkolwiek śladów. Koturna max 5 cm w najwyższym miejscu co czyni je wygodnymi. Typowe 39 - wkładka 25 cm. Na inne buty.
Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-04 o 12:58 |
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
. Brązowe baleriny House z kokardami, Świetne brązowe balerinki z Housa. Prawie nówki, ja w nich wyszłam raz, ale niestety są na mnie za duże - nawet z wkładkami nad czym bardzo ubolewam bo są naprawde fajne. Mają jedną wadę. Na prawym bucie na pięcie jest pare rys które zrobił szczeniak poprzedniej właścicielki. Moim zdaniem nie widać tego przy chodzeniu, zwłaszcza z wysokości - jest to naprawde niewielka wada. Zrobiłam zbliżone zdjęcie i na nim to faktycznie nie wygląda dobrze, ale proszę pamiętać że jest to maksymalne przybliżenie żeby pokazać wadę. Rozmiar 40, wkładka ok 26 cm. . Szare trampki Atmosphere,
Trampki w bardzo dobrym stanie, żadnych zniszczeń. Nałożone trzy - cztery razy. Rozmiar to typowe 39(25cm wkładka). Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-20 o 18:37 |
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka, buty.
Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-06 o 17:06 |
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
. Czarne saszki rozmiar 39,
Bardzo fajne krótkie saszki, idealne na wiosnę, jesień, typowe 39 - wkładka 25 cm. Są w dobrym stanie, zadbane, czyste i pachnące jednak na piętach szczególnie lewego buta powstały pęknięcia. Na prawym również są one obecne jednak w znacznie mniejszym stopniu. Nie przeszkadza to w noszeniu bucików i przy chodzeniu tego nie widać. Dzisiaj zauważyłam że w prawym bucie w środku jest rozerwana podszewka po szwie, ale tego tymbardziej nie widać i rozerwanie jest naprawdę niewielkie, na około 3 cm. Podejrzewam że powstało podczas naciągania butów. Poza tym buty nie mają wad. Są bardzo wygodne. . Szare saszki rozmiar 39, Fajne, długie, szare saszki. Rozmiar to typowe 39 - wkładka ok 25 cm. Mają kilka otarć a ja nigdzie nie mogę znaleźć szarej pasty. Poza tymi otarciami stan dobry. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-04 o 13:07 |
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
. New Look
Świetny zegarek z najmodniejszym motywem tego sezonu - floral. Praktycznie nowy, miałam go n sobie może ze 3 razy. Wymienię na inny zegarek, chętnie biały. . Dorothy Perkins Stylowy wisiorek z serduchem od Dorothy Perkins. Całkowicie nowy, nie nosiłam go bo nie mam do czego. Łańcuszek oczywiście regulowany. Idealnie będzie się nadawał do lekkich, zwiewnych i romantycznych strojów. . Srebrne kolczyki Do wyboru do koloru, praktycznie wszystkie srebrne, niektóre nowe. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-20 o 18:37 |
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
. Marks & Spencer,
Kremowy, śliczny biustonosz. Mam go z wymianki jednak okazał się na mnie za duży. Stan bardzo dobry, push up. Rozmiar 36D. . Biustonosze, . Czerwony, z metki 36/80, stan dobry, dużo przeleżał w szafie, . Niebieska krateczka z metki 36/80, stan bardzo dobry, ze dwa razy nałożony, większość czasu leżał w szafie. . New Yorker, Śliczny motyw floral, biustonosz jest naprawdę słodki. Raz założony, nietrafiony prezent. Rozmiar 80D. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-06 o 15:39 |
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
. MP4,
Odtwarzacz MP4 z pękniętym wyświetlaczem. Upadł mi kiedyś na ziemię i wyświetlacz pękł ale poza tym wszystko działa jak należy. 512M. Ze słuchawka mi, ładowarką, w pudełku. . Sony Discman Sony, sprawny w 100% ale bez słuchawek, normalne ślady użytkowania. Oddam za drobiazg, żal mi go wyrzucić a do niczego nie jest mi potrzebny. . Nici, . Piórnik -Czarna owieczka, w bardzo dobrym stanie. Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-06 o 15:48 |
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Gry, słowniki, programy, książki, podręczniki.
Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2010-06-04 o 14:50 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:08.