|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Google Earth
Witam
![]() czy któraś z wam bawi się w programie Google Earth? i może mi wytłumaczyć dlaczego w gwiazdozbiorze Oriona jest czarny kwadrat?to jakiś błąd?oto współrzędne tego prostokąta RA 5h 53min. 40s, DEC -6st. 0min. 0s. wyczytałam w internecie o planecie Nimbiru,kilka lat temu w tv podano komunikat,że w kierunku Ziemi leci jakiś obiekt.W tym miejscu powinna się znajdować również ta planeta,tylko czemu zamazano to miejsce??? a to zdjęcia |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Google Earth
Cytat:
Jutro sie tym pobawie Zwykle podgladam tylko rozne miasta np Sa tez w necie wypisane rozne ciekawe miejsca z google earth np jakies duze napisy itp Fajna rzecz
|
|
|
#3 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() właśnie zauważyłam,że koło gwiazdozbioru Oriona jest więcej takich prostokątów oto drugi na współrzędnych 5 h 54 m 33.44 s up Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2010-09-03 o 11:20 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie no myślę, że te kwadraciki to po prostu dlatego, że obraz się tam nie wgrał, nie sądzę, żeby NASA w Paincie jakieś prostokąciki doklejała, co by ludzkość w błąd wprowadzać ![]() A tak btw. to na tym Google Earth są widoczne również polskie maista? Bo kiedyś próbowałam to zainstalować, ale coś mi nie wyszło
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak widać tam polskie miasta ![]() gdzieś wyczytałam,że winnym programie gdzie widać zdjęcia nieba,w tym punkcie jest gwiazda jak by rozmazana,więc coś też jest nie tak Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2010-09-13 o 20:08 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.

Jutro sie tym pobawie