|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
i oddam wiele:) poszukaj czegoś dla mnie, a ja poszukam dla CIEBIE:)
NIEAKTUALNE!!!
Przede wszystkim szukam: Mam poza wątkiem MNÓSTWO rzeczy - częściowy asortyment przyszłego sklepu:P więc PISAĆ!!!!!! ![]() mam m.in.: prześliczną pikowaną Chanelkę - dużą, NOWĄ z metką - była mega droga, mam też workers boots, prawdopodobnie ze skóry naturalnej - rozmiar ok 4o baaaardzo drogie mam też piękną dość dużą czarną pikowaną torebkę do oddania to co w wątku + poszukam poza jeśli będzie trzeba - absolutnie wszystko, co jest związane z DAVIDEM VILLĄ ![]() ![]() -flaga Polski duża, wyłącznie z godłem
- flaga Hiszpanii - jak wyżej z ODZIEŻY i OBUWIA: - nowe szorty/figi S oraz L S - chętnie koronkowe ![]() L- zwykłe bawełniane tylko NOWE - RAJSTOPKI floral - platformy floral lub ogólnie ciuszki floral/pudrowe - platformy 23 - 23,5cm - botki 23-23,5cm -wszystko na motorek ![]() ![]() - damska odzież motocyklowa (XS/S) - oddam co chcecie PILNIE FAJNYCH RĘKAWICZEK NA MOTO NA SZCZUPŁE RĘCE (CZYLI XS/S) -odzież/gadżety związane z Formułą 1 - wyłącznie team Kubicy lub F1 ogólnie -odzież/gadżety związane z piłką nożną, reprezentacji Hiszpanii, Valencii i narodową Polski z KOSMETYKÓW I ŁAZIENKI ![]() - khole ![]() - perfumy damskie i męskie (damskie delikatne i subtelne) - czarne (wyłącznie bo innego koloru nie używam ![]() - pojemniki na staniki do prania w pralce - siatki do prania w pralce - mop parowy - zestaw do manicure (nie tipsy) - lampki ledowe takie kolorowe do wanny lub pod kran zmieniające kolor wody - tarka "Ped Egg" - męskie żele pod prysznic - szamponetki/farby burgund dla mamy - ręczniki do rąk, nowe z KUCHNI: - nożyczki do ziół - serwis obiadowy, kwadratowe talerze najlepiej czarne - zestaw do muffinków - foremki silikonowe - foremki do lodów - gofrownica INNE: - klej do tkanin -gumki takie do marszczenia, np jak są w majtkach ![]() ![]() ![]() - folie/termotransfery - takie papiery do drukarki, z których można zrobić naprasowanki, liczy się każda kartka ![]() - stolik pod laptopa - stojak na gazety - mobilna ładowarka - wideodigitalizer - żarówki energooszczędne - męski zegarek - lampki solarne z KSIĄŻEK: - książki o szyciu - materiały do nauki arabskiego lub każdego innego języka oprócz angielskiego, niemieckiego i francuskiego a i hiszpańskiego, bo do tego mam już mnóstwo ![]() - książka do nauki gry na gitarze Noszę rozmiar XS/S Jeśli nic nie znajdziecie u mnie, piszcie czego szukacie. Jeśli będzie mi zależeć na danej rzeczy, jestem w stanie przeszukać cały dom ![]() Poniżej zdjęcia tego, czego szukam ![]() szukam rzeczy takich - lub podobnych Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-11-11 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: i oddam wiele:) poszukaj czegoś dla mnie, a ja poszukam dla CIEBIE:)
Ciąg dalszy zdjęć
Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-08-23 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jeśli macie cokolwiek z tej listy - PISZCIE proszę, nie gryzę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ja mam rybaczki VILA czarne , mam sporo kosmetyków. Zajrzyj
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post22464932 NOWY ciuszkowy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455175 raj ciuszkowy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455971 NOWE kosmetyki naturalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ojej o istnieniu niektórych rzeczy dopiero teraz się dowiaduję z Twojej wish listy=)fanka motorów -ja też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hop hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
upupupup
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.