![]() |
#2 |
Witchdoctor
|
Dot.: Mały kramik zimowy
Szukam:
pielęgnacja: * kosmetyki z serii Emolium i Oilantum Soft * aptecznej pielęgnacji dla cery mieszanej lub dojrzałej * toniku do twarzy Effaclar, * Effaclaru K * żelu Cleanance * płynu micelarnego Sensibio * Clinique Lotion 2 i Mild * Loreal Intenser Repair maska * Loreal Absolut Repair odżywka * The Body Shop - masła, peelingi, kremy do dłoni i stóp, kilka pozycji z pielęgnacji twarzy * Vichy Dercos zielony (szampon przeciwłupieżowy) * balsamy do ciała z mocznikiem (iso-Urea, Emolium, Xerialine) * coś do pielęgnacji biustu (ATW, Eris Body Art i inne) * szampony dla dzieci (Hipp, Nivea, Johnsons, Bubchen) * dobre kremy do stóp (chętnie Oxeril , YR, Lipikar, Pedoxine) * Clinique Repairwear Eye i Anti-gravity eyes - chętnie miniaturki! * profesjonalne kosmetyki do włosów (odżywki) * treściwe kremy pod oczy, mogą być miniaturki * Farmona Magic Spa Pomarańcza i Wanilia masło do ciała * Miraculum Termiczne Spa - masło, peeling i pumeks kolorówka: * Clinique Superbalm 07 Lilac * dobry korektor pod oczy * różowy lakier oriflame do frencha * odsypka pigmentu MAC w kolorze Subtle * Clinique Blended Face Powder 08 albo 02 * jasny puder sypki, górna półka * czarny tusz do rzęs tylko nowy * dobre pędzle do makijażu (MAC, The Body Shop ) * Sephora cien mono 08 (perłowy beż) * Clinique czarny eyeliner
Kramik Edytowane przez tomama Czas edycji: 2010-09-01 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
witaj,
znajdziesz cos u mnie za cos z ponizszych: Dior, Diorskin Poudre Shimmer 001 Rose Diamond, dwa razy użyty, kartonik w komplecie * Smashbox Fusion Soft Lights Cheek Palette, Natural Glow (szachownica) użyta kilka razy Diorskin Sculpt kolor 010 - ubytek 15% * Tigi Curls Rock, Leave-In Moisturizer, odżywka bez spłukiwania, 240/250 ml ? odpowiedz prosze u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie zabiałą czekoladę i cienie L'oreal?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Diorskin Sculpt kolor 010 - ubytek 15% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
oddam WIELE za Lacoste Pour Femme 60/90 ml ![]() odpisz proszę u mnie
![]() |
#10 | |
Witchdoctor
|
Vilandro niestety nic, pozdrawiam serdecznie
![]() Interesuje mnie wypełniacz zmarszczek Too Faced, z Twojej listy mam jeszcze nowy balsam opalający Oriflame, jest bardzo dobry poczytaj recenzje w KWC [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15887708]Czy za shimmer Diora, moze maczek Amarylis, pedzel do pudru i moze miniaturke Miracle znajdziesz cos u mnie? Chetnie oddam 49/50 Miracle Forever ![]() Miracle to zupełnie nie moja bajka ale zainteresował mnie Tri-Aktiline ![]() Cytat:
![]() Cherrik'u który to odcień Les Violetes?
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
moze cos u mnie za Lacoste, cien Nouba??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
zgłaszam się po pour femme
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Lancome Miracle edp 5 ml
znajdziesz coś u mnie? ![]() Jeśli interesowałyby Cię np. zapachy, to poza wątkiem mam próbki oryginalne m.in. Lancome Hypnose Senses.
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2009-12-16 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Miracle? Poza wątkiem mam jeszcze odlewkę Diamonds prawie 5 ml i parę próbek.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Tomamo,
znajdziesz cos u mnie za: Clinique Brush on Cream Liner, Brown, ubytek 10%? czy masz do niego pedzelek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
tomamo coś byś u mnie znalazła za któregoś maczka?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Witaj Tomamo
![]() Ten cień Nouby z fotki nr 1 ja mam od Ciebie - jest superowy ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- A może przy okazji zerkniesz...Podoba mi się Dior ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Witchdoctor
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15890188]Tri aktiline chetnie oddam.
Co mozesz oddac za Tri?[/QUOTE] Czy opcja maczek + pędzel będzie odpowiednia? ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]() Cieszę się, że cień się dobrze nosi. Kusi mnie ta pstrokata paletka Givenchy, spróbuję ją przetestować jeśli jest jeszcze wolna ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Coś za Shimmer Diora ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387359 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ok-tyle,że too faced jest 'negocjowany'. Dam znać jak coś będę wiedziała [mam nadzięję,że jakoś na dniach'. W razie czego podoba Ci się coś jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Moze cos u mnie za podklad diora? Mam poza watkiem krem vichy oligo 25 do cery normalnej i mieszanej (raz testowany, nakladany specjalana szpatulka), mleczko pod prysznic vichy lipidiose 2x, balsam do ciala vichy lipidiose.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.