|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Re: kolor, cięcie
Bardzo dziękuję za odpowiedzi o propozycje fryzurek
![]() A teraz poproszę o głosy rozstrzygające w sprawie koloru ![]() A może jakieś inne rozwiązanie. Bo jak mam grzywkę, to wydaje mi się, że pasemka na grzywce jakoś tak nie za specjalnie wyglądają, a może po prostu marudzę, bo mi się jakiejś odmiany chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to będzie fajne.
![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
mysłe ze dobrez ci w tm kolrze zreszta tobie bedzie ok w kazdym brazie byle nie za ciemnym po za tym pasemka o dwa tony jasniejszba bardzo cienkie dadza efekt gry swiatła
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za następne odpowiedzi
![]() Poczekam jeszcze z tydzień i ruszam do fryzjera. Na razie jestem zdecydowana na jakiś brąz albo ciemny blond. A jak mi się nie spodoba, to zawsze można rzucić na to balejaż ![]() Co do ścięcia, do chyba trochę skrócę, bo jak mi się włosy "kładą" na ramiona, to mi się wydłuża twarz wyglądam jeszcze bardziej ponuro niż na załączonych wyżej zdjęciach. Ale pożyjemy, zobaczymy. Może jeszcze coś wymodzę. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ja bym została przy tym kolorze. A propo jaki to kolor i jakiej firmy??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Agnieszka napisał(a):
> Ja bym została przy tym kolorze. A propo jaki to kolor i jakiej firmy?? To nie jest jednolity kolor. To jest balejaż: jasny + ciemny blond albo jakiś brąz (nie jestem pewna) i pewnie gdzieś przenika też mój naturalny ciemny blond (z serii mysi ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.