|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
mikroreklama problem
Wczoraj wieczorem drugi raz kupiłam mikroreklamę. Wcześniej pojawiła się od razu po zapłaceniu poprzez płatności.Kupiłam wczoraj wieczorem-jeszcze nie działa. Proszę o jej włączenie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: mikroreklama problem
W tej chwili mam w systemie taką transakcję:
Mikroreklama od 2011-01-06 do 2011-01-09 Widocznie płatność jeszcze nie przeszła. Zwykle system sam aktywuje podpis reklamowy, ale nawet jeśli mu się zdarzy zawieść, to ja nie mam czego aktywować... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a ile to potrwa ?
gdzie mam reklamacje zgłosić ? w końcu zapłaciłam prawie 5 złotych Kasę z konta ściągnęło,jako tytuł przelewu jakiś nr też się pojawił Edytowane przez natikos Czas edycji: 2011-01-26 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mineły prawie 24h a reklama nadal nie jest widoczna. co ja mam zrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Odpisywałem Ci na maila - platnosci.pl nie zaksięgowały wpłaty z Twojego banku i program nie może uaktywnić reklamy. Najczęściej pytanie powinno być skierowane do banku - kiedy fizycznie wyszły pieniądze z banku. Na kilka tysięcy transakcji nie miałem ani jednej "zgubionej" przez platnosci.pl.
Z doświadczenia wiem, że bank od razu księguje na koncie, ale z wysyłką kasy do innego banku to już nie są tacy szybcy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
przed chwilą dzwoniłam do mbanku. Przelew wyszedł od razu,bez problemu.Napisałam do płatności. zobaczymy co odpiszą. Zawsze wszystko było automatycznie,pierwszy raz mam takie coś ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
przed chwilą znów kupiłam kolejną reklamę za 4,88. Razem 15 zł poszło.
Mam nadzieje ,że tym razem będzie ok. Tym razem zrobiłam screen,na którym jest potwierdzenie ,że płatność przyjęta. Płatności.pl nie odpisują na reklamacje . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Kolega pracuje nad tym problemem od rana - czekam na info od niego co się dzieje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
mogles od razu napisac ,ze macie blad to kolejnych 3 dni bym teraz nie kupowala. Teraz chociaz wiem,ze to u was cos nie tak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Nie wiem czy to błąd u nas. Dopóki go nie namierzymy to nie wiem kto jest właścicielem problemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.