|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Atrakcje weselne - pokaz barmański
Czy ktoś z Was przymierza się do takiej albo innej atrakcji ? Jesli tak to jakiej? Mnie zastanawia pokaz z fruwającymi flaszkami
![]() https://www.youtube.com/watch?v=bZV9nxZDHOE Macie polecić sprawdzonych barmanów/ firmy ale NIEdrogich? Jak coś piszcie- moze być na Priv...zeby nie bylo ze reklama Danke szyn ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Atrakcje weselne - pokaz barmański
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
O Nieeee!!! Kurka troche to kosztuje. Myślałem, zetak hmm z tysiak i będzie a tu proszę ale czy ona jest na całym slubie i picie full z jego drinkow czy za co jest to 2200 ? Pozdrowki
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- A właśnie, już w innym wątku pisąłem ale tam jeszcze nie odpowiedzieli. To całe Marry Me Studio - ci co ten teledysk ślubny zrobili - to mają termin zajęty co siorkę interesował a się uparła ze takie coś chce - ten klimat, styl etc, czy Wy macie kamerzyste na wesele ? Macie polecić kogoś dobrego zeby filmowanie wesela dało si epotema oglądać bez przyspieszania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Barman tak - jak najbardziej , pokaz nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
robie wesele i zaproponowano nam barmanów ze szczecina właśnie z takimi atrakcjami, koszt 1700zł plus musisz im kupić wódke napoje itp
wiec ponad 2tys wychodzi,uważam że na wesela jakoś nie kręca mnie tego typu zabawy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Mi atrakcje festynowe nie podobają się na weselach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Pokaz może być, ale nie musi, tym bardziej jeżeli są to dodatkowe koszty i straty w alkoholu
![]() Ale barman jak najbardziej się sprawdza, na każdym weselu gdzie był barman, to kolejki były spore. Głównie pań, bo panom wystarcza czysta na stole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Bo gdyby była seksowana barmanka to panowie piliby drinki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Dobry pokaz barmański może na pewno może fajnie urozmaicić wesele. Jestem "za"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
To prawda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Ja flirtować nie będę.... za to mnie się podoba taka atrakcja no i lampiony jak tutaj:
ehh! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
My będziemy mieć poza wódką na stołach obsługę barmańską w wykonaniu dwóch barmanów. Do tego pokaz barmański. Drinki na bazie wódki, syropów barmaskich, rumu, whisky, tequilli i innych takich. Całość 3800 z alkoholem, owocami itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Witajcie. moim zdaniem koszt 3.800 za taki pokaz to OGROMNIE DUŻO ! Lepiej sobie kupić mega wannę do łazienki lub też meble z tv 40'' - naprawdę!
Zimna wódka, dobry bimber na stole wiejskim i stół z winami - moim zdaniem w zupełności wystarczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Może i tak by było, ale panowie to wolą przy polskim stole bimberku się napić
![]() A z tymi pokazami to trzeba uważać, bo ostatnio na imprezie firmowej gościu nie zauważył, że pod strzechą siedzi i do pożaru by doprowadził. Czy naprawdę wesele jest po to żeby pokazać gościom coś niesamowitego, czy po to żeby się spotkać, często po latach, bo rodzina z całego kraju się zjeżdża i się fajnie pobawić, bo jest ku temu idealna okazja ? Załatwiając coraz więcej atrakcji, żeby "dogodzić" gościom, młodzi schodzą na drugi plan i po weselu się okaże, że goście nie będą pamiętać, że na weselu byli ![]() Jak chcę atrakcje to idę do cyrku, wesołego miasteczka czy sobie skoczę na bungee, a może w sumie to zapewnić na weselu ? Sprowadzić słonia, karuzelę i dźwig i zabawa będzie przednia. Czy naprawdę o to w tym chodzi ? Skomercjalizowaliśmy chyba już wszelkie święta, to co nam szkodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
barmanka... mogła by być dodatkiem do barmana, u nas byli sami barmani na weselu, zostali zaproszeni przez naszych znajomych jako prezent weselny, zrobili 30 minitowy pokaz barmański, było super.
Przykładowy ich film z pokazu poniżej: [xxx] Edytowane przez morsmordre Czas edycji: 2015-12-02 o 15:32 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Miałam barmanów (dwóch. Znaczy z jednej firmy, ale pracują w parze i to doskonale, bo roboty było mnóstwo). Pokazu nie chcieliśmy, ale barmanów polecam bardzo - myślałam, że tylko młodzi ludzie będą korzystać, ale tak naprawdę korzystali (i chwalili) wszyscy goście! Niestety jest to spory wydatek (większy niż wódka na stołach), ale z tego, co zauważyłam, gdy szukałam kogoś na swoje wesele - różnice między oferami są znaczne, więc warto się porozglądać. Warto też wcześniej spytać, co barman zapewnia w cenie - lód? szkło? dekoracje i owoce do drinków? alkohol? (to raczej nie, ale wtedy warto poprosić o wstępną wycenę).
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.