|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Laptop z t mobile - gwarancja.
Hej
wczoraj nie chcący uderzyłam lampką o laptopa, dokładniej o ekran i zrobiły mi się dwie czarne kreski, 2 cm długości, lewy górny róg. Dzisiaj rano otwieram, patrzę a kreska już dwa razy dłuższa laptopa mam od grudnia zeszłego roku. chciałam zapytać, czy któraś z Was też ma laptopa z t mobile i jak tak czy oddawała go kiedykolwiek na gwarancję czy może ktoś ze znajomych? i czy długo na niego będę czekała? Trochę się boję że jak oddam, to okaże się że nie zrobią mi tego bo moja wina
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Laptop z t mobile - gwarancja.
Cytat:
jak dasz do serwisu to czekasz do 14 dni jak zobaczą co w nim nie tak i drugie 14 trwa robocizna... zależy jaki serwis... bo jak mają dużo sprzętu do naprawy to to trochę potrwa ale jak nie mają dużo sprzętu i w miarę szybko i sprawnie im to idzie to góra tydzień... bo oni muszą wysłać komputer gdzieś tam do serwisu i później go odsyłają to chyba same 4 dni to przesyłki trwają... ja w sklepie czekałam dwa dni za nową matrycą i jak przyszła to pan do mnie zadzwonił i czekałam pół godzinki i lapek był zrobiony
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
łoo, 1500 zł to trochę dużo
jutro zawiozę, dzisiaj dzwoniłam do t mobile, babka powiedziała żeby wszystko przywieść etc i się tym zajmą. czyli pewnie w przeciągu kilku dni się może dowiem czy zrobią czy takie wypadki obejmuje gwarancja.. oby 14 dni to nie taka tragedia, czytałam że może być od 2 do nawet 6 tygodni..
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Na gwarancji ci tego nie zrobią, bo to uszkodzenie mechaniczne, chyba, że masz jakieś super wyjatkowe warunki. W zależności od matrycy jest to koszt od ok. 350 zł (za używaną) plus robocizna
.
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

wczoraj nie chcący uderzyłam lampką o laptopa, dokładniej o ekran i zrobiły mi się dwie czarne kreski, 2 cm długości, lewy górny róg. Dzisiaj rano otwieram, patrzę a kreska już dwa razy dłuższa
laptopa mam od grudnia zeszłego roku. chciałam zapytać, czy któraś z Was też ma laptopa z t mobile i jak tak czy oddawała go kiedykolwiek na gwarancję czy może ktoś ze znajomych? i czy długo na niego będę czekała? Trochę się boję że jak oddam, to okaże się że nie zrobią mi tego bo moja wina 

14 dni to nie taka tragedia, czytałam że może być od 2 do nawet 6 tygodni..