|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Blond ;/
Witajcie dziewczyny.
Mam problem . Otóż to zamierzam zrobić sobie włoski na Piaskowy blond, saszetką z Joanny. Mój kolor włosów to czekolada no i nie wiem czy wyjdą mi pasemka blond, tylko jakieś inne. PROSZĘ WAS O POMOC! Czy na moim kolorze wyjdzie blond ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Blond ;/
nie jestem specjalistą w tej dziedzinie, ale wydaje mi się, że bez rozjaśniacza nie złapie na ciemnych włosach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
najpierw musiałabyś je rozjaśnić, inaczej blond nie wyjdzie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Saszetki z joanny? Tzn, kolor nietrwaly? W ten sposob nie uzyskasz jasniejszego odcienia. Nawet nie ryzykowalabym farbowania, bo sklepowe farby zawieraja zbyt malo rozjasniacza zeby z ciemnych wlosow uzyskac blond (podejzewam uzyskanie rudosci, zolci czy czerwieni nawet). Jesli rozjasnisz wlosy mocnym rozjasniaczem, wtedy mozesz zmieniac ich odcien dowolna szamponetka.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
witam
a ja amm troche z innej beczki, mam wloski blond rozjasnione, w miare platyna, odrosty robie zawsze farba, ale moje sa dosc ciemne wiec zazwyczaj wychodza mi zolte, teraz uzywam feri 102 ale juz wycofali, ktos cos moze doradzic/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
kazda farba ,rozjasniacz tylko nie joanna ,błagam nie farbuj tym...strasznie niszczy wlosy-kazdemu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
wyjdą Ci rude radze isc do fryzjera
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Farbujac saszetka w zyciu nie wyjdzie ci blond...nie ryzykuj nawet bo zniszczysz wlosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Tak jak myślałam
![]() Dzieki za porady dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
napewno na ciemnych włosach nie wyjdą ci pasemka blond robiąc szamponetką ( bo chyba o to ci chodzi z tą saszetką ) możesz pierw użyc dekoloryzatora a potem na to użyć farbę o wybranym kolorze blond ale nie wiem czy poradzisz sobie sama z tym zabiegiem w domu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
co do cudownych blondów: też mam pewien problem. gdy malowałam włosy miałam spore odrosty i na nich kolor wyszedł mi bardzo jasny, dalej jest mniej więcej ok. i chcę to jakoś wyrównac, przyciemnic trochę. i też myślałam o tej saszetce joanny, naturalny blond. wygląda chyba w porządku, ale jeśli będzie rudy??? no i tak nie wiem no i pytam......
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.