|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pani Grazynko, kobietki - pomozcie prosze :)
Potrzebuje rady odnosnie strzyzenia grzywki, niestety musze ja nosic poniewaz mam bardzo wysokie czolo, duuuuuuzy nos i na dodatek pociagla twarz i niestety niezbyt gesta grzywke
![]() ![]() Licze na was , naprawde bardzo mi zalezy na uzyskaniu odpowiedzi i przepraszam za brak zdjecia . Pozdrawiam bardzo serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Pani Grazynko, kobietki - pomozcie prosze :)
bez zdjecia barzdo trudno coś ci doradzic bo nie wiemy jaki masz wlosy itd i czy wogole powinieneś nosic gzrywke
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Pani Grazynko-nic nie znaczaca pomylka :)
Dziekuje serdecznie za rade ale nastapilo pewne nieporozumienie
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Re: Pani Grazynko-nic nie znaczaca pomylka :)
a jakie są twoje włoski-proste,lekko kręcone czy może inne,postaram sie wtedy znalezc jakies fryzurki.pozdrawiam
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
otoz moje wlosy sa raczej proste, przy czym troszeczke wywijaja mi sie koncowki i sa dlugosci okolo 4-5 cm za ucho, wystopniowane. moja najwieksza bolaczka jest grzywka - musze ja miec
![]() ![]() dziekuje za chec pomocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
o matko!! sorki!!
![]() ja sie doczytalam tzryzdiestolatek... a tu tzydziescilatek... tak opis byl taki porostu ... ![]() no jezeli chodzi o grzywke to mysle ze natej stonie znajzdiesz wiele takich fotek, gdybys wkliela fotke byloby latwiej, jak masz nisforne wlosy to musisz uzywac kosmetykow do prostowania i wtedy powinna sie trzyzmac prosto, moja sie trzyma ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
od dosc dlugiego czasu przegladam roznego rodzaju grzywki , ale odnosze wrazenie ze zadna nie wyjdzie na moich wlosach
![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jak chcesz aby Tojw grzywka byla dlugo prosta uzyj postownicy i tego srodka, albo poddaj ja zabiegowi prostowani trwalego,
nie jestem Ci inaczej pomoc nie widzac na "żywo " Twoich wlosow
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.