|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Włosy
Prawdopodobinie był już taki wątek ale go nie znalazłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Włosy
ja też z powodu ed straciłam wiele włosów. dużo mi dało włączenie do diety tłuszczu.
tak naprawdę, to dopóki nie zaczniesz się dobrze odżywiać i nie dostarczysz organizmowi wszystkich potrzebnych składników, nie zahamujesz wypadania żadnymi tabletkami. ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
codziennie łyzka sezamu
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Nigdy nie słyszałam o tym że sezam dobrze działa na włosy. Musze wyprubować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Jak przywrócisz nawyk normalnego jedzenia to od razu się polepszy. Nie chodzi już nawet o jedzenia, które sprzyjało by przywróceniu witalności włosom. POPROSTU musisz jeść!!
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Cię życie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
też miałam taki problem z włosami. Łykałam Belissę zdrowe włosy i paznokcie. Pomogła mi.
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Suplementowac CYNK 30mg dziennie na 100% pomoze ale efekt dopiero po miesiacu.
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- apropo sezamu ,zawiera duzo wapnia a wiec tez moze pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Ja właśnie wczraj kupiłam Skrypo Vite
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny przejdźcie się do trendy, są bardzo fajnie promocje, tam napewno doradzą dobrze, ja tam chodzę i naprawdę nie jest drogo a efekt super, bardzo pomocne fryzjerki i doradzą dobrze.
Edytowane przez maryjanehack1 Czas edycji: 2010-08-23 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Co do "normalnego jedzenia" to praktykuje z wiekszymi/mniejszymi przerwami od 3ch lat a włosy nie odrosły tak jak powinny
![]() Niestety nie wystarczy wrócić do "normalnego" odzywiania i życia, ale je "stunningować" ![]() Tłuszcze (orzechy, rybi itd) ciemnozielone warzywa, zioła (pokrzywa) Także dopalacze typu silica, skrzypowita, merz spezial, cynk Wcieranki: ja mialam alpicort, ale nie polecam Maseczki, szczególnie te olejkiem rycynowym, które działają też na paznokcie Na efekty trzeba czekac od miesiąca do kilku(nastu) Cierpliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.