|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mam strasznie suche włosy
Moje włosy są bardzo suche. Prawie codziennie uzywam prostownicy. Uzywalam juz wielu roznych szamponow, odzywek ale one mi poprostu nie pomagaja. Chyba jedyna w swojej klasie ma tak zniszczone włosy, musze jeszcze dodac, ze farbuje włoy. Czy jes to mozliwe zeby moje wygladaly tak jak na tych roznych zdjeciach, ktore sa zamieszczone przez was??? Ratunku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Mam strasznie suche włosy
Na tak zniszczone i przesuszone włosy mogą pomóc produkty Kerastase z cementem - proponuję ampułki Vita-Ciment razem z szamponem z tej samej linii. Moje farbowane (rozjaśniane)czasem częściej niż raz w miesiącu włosy również wyglądałyby nie najlepiej, ale dzięki tym kosmetykom są zdrowe i lśniące. Poczytaj recenzje na temat tych kosmetyków na KWC, nie są może najtańsze ale bardzo skuteczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Re: Mam strasznie suche włosy
[i] Ze swej strony polecam następujące kosmetyki:
1)SZAMPON: "Gaj Oliwny" (firmy medipharma cosmetics)- do włosów suchych i zniszczonych. Włosy po umyciu troszkę się plączą, ale są dobrze nawilżone i z każdym myciem stają się zdrowsze i bardziej błyszczące (dostępna jest także odżywka tej serii , dostosowana do potrzeb suchych włosów). Powinnaś Dostać ten produkt bez problem u w aptece; 2)ODŻYWKA- Wax. Naprawdę bardzo skuteczn ie regen eruje suche i zniszczone włosy i nadaje im połysk ![]() Powodzenia
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.