![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Miss Polski 2010 ;)
Hej o 20 na Polsacie odbędzie się konkurs piękności startuje tam moja koleżanka Anna Wierzbicka ,bardzo ładna i fajna dziewczyna
![]() Jeśli możecie ,proszę na oddanie głosu na ową osobę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Miss Polski 2010 ;)
Ania 1 vice miss ! JUPI!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hm.. W tym konkursie Miss Polski 2010 występowały dziewczyny, które wcale (według mnie) nie były takie piękne. Cała prawda o tych konkursach jest taka, że te dziewczyny które w nich uczestniczą nie są takie najpiękniejsze, gdyż wszystkie te piękne nie chcą brać udziału w takich konkursach ponieważ są skromne, nie chcą się afiszować ze swoją urodą. A te niezbyt ładne biorą udział (NIE WSZYSTKIE) żeby się dowartościować albo wybić ze swojej miejscowości, pokazać.
Poza tym oglądając wybory Miss Polski 2010 zauważyłam, że wszystkie dziewczyny wyglądały identycznie, jakby były "zrobione" z jednego szablonu. Żadna dziewczyna nie (jak to się mówi) "rzuciła mi się na twarz". Poprzednia Miss Polski 2009 jest o wiele ładniejsza od pozostałych missek, a już tym bardziej od tegorocznej miss.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Tegoroczna miss... Nie wiem gdzie jury ma oczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Uważam ,że Agata Szewioła jest piękna ,na facebooku i innych ma wiele zdjęć i naprawde wygląda rewelacyjnie , zesżłoroczna miss była tragiczna ...moim zdaniem ani seksowna ani ładna i za dużą głowę miała
ta jest piękna ,ma szanse -ma! no anpewno było tam także wiele brzydkich dziewczyn , ale jesli chodiz o anke i szewiołe oraz inne ... to niekótre były dość piękne ,poza tym ten skrawek w tv ,który pokazali w ogóle z rzeczywistością mało ma wspólnego za mało ich ,za daleko kadr ,trudno w ogóle mówić jak kto wygląda wypowiadam się po z widzenia je znam ,jedną osobiście Anie - i widziałam wiele razy je ,więc mówić ,że nie są ładne to śmieszne ... widzą je raz ,napewno wyróżniają się na szarej ulicy ---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- a skormność to cecha charakteru ,tutaj nikt nie będzie oceniał je za charakter ,ale za wygląd ,to są wybory piękności ,a nie cudownego charakteru ---------- Dopisano o 02:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- hmmm co w niej brzydkiego ? Edytowane przez NaOSTRO Czas edycji: 2010-09-14 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Nie jest brzydka, tylko nie ma w sobie nic szczególnego moim zdaniem
![]() Zgadzam się, że wszystkie misski jakby z jednego "szablonu". Żadna nie miała oryginalnej urody.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nie zachwyca.. Tak jak powiedziała koleżanka wyżej, że nie ma w niej nic szczególnego. I to nie tak, że jej zazdroszczę czy coś. Ale skoro startuje w takim konkursie to mam prawo ją ocenić, a jak wiadomo są gusta i guściki i o nich się nie dyskutuje. Mi osobiście się nie podoba, jest zwyczajna. Ale tak jak już pisałam kwestia gustu.
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Nowa miss nie jest brzydka, nie przesadzajmy. Ale trzeba przyznać, że ładniejsze dziewczyny też były, które nawet nie weszły do pierwszej dziesiątki (; Najgorsze w tegorocznej miss jest to, że ona nie okazuje żadnych emocji. Wam nie rzuciło się w oczy jak już po werdykcie stała jak słup, bez żadnego entuzjazmu, jakby nie cieszyła się z wygranej? Może to stres, może nie mogła w to uwierzyć, ale to wyglądało śmiesznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Trudno powiedzieć, że ma w sobie "coś brzydkiego". Po prostu gdybym zobaczyła ją na ulicy, to w życiu nie zwróciłabym na nią uwagi, mimo że często zdarza mi się obejrzeć za jakąś ładną dziewczyną i pomyśleć: "kurczę, jest śliczna".
Ot, taka zwykła dziewczyna z sąsiedztwa. Niebrzydka, ale i nie nadająca się na Miss Polski. ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a mnie sie najbardziej ta dziewczyna podobala co z Michalem Wisniewskim "wystepowala".
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
to chyba nowa wokalistka ich troje
![]() no wiesz tutaj nie wybiorą kobiety "oryginalnej" bo wybory miss świata czy polski maja określone wymagania jesli chodzi o twarz i ciało tyle ze miss swiata ma to do siebie ze jest tam wiele nacji i dla obcokrajowcow pewnie urody sa orginalne ,ale zapeno w ich panswtei na wyborach miss XXXXX tez sa wyjete z jednego szablonu ,w koncu o to chodzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Również zgadzam sie z wypowiedzią Eroll. A może, były tak wymalowane, że "tapeta" nie pozwalała na jakikolwiek ruch twarzy :P hehe, żartuje oczywiście. A to, że liczy się tylko wygląd, to nieprawda. Miss powinna prezentować również swoją osobowość, to jaka jest, zainteresowania, często biorą udział w różnego rodzaju akcjach humanitarnych itd., powinna umieć się wypowiedzieć i nie grzeszyć inteligencją, to jest moje zdanie. Bo miło popatrzeć na ładną dziewczynę, a jak ma jeszcze coś ciekawego do powiedzenia to tym bardziej, mimo, że jestem hetero :P
Niewiem kiedy są wybory Miss World, ale wydaje mi się, że nawet do drugiej połowy nie przejdzie ta nasza Miss Poland ![]() ![]()
... każdy szuka kogoś, by pójść tą samą drogą i kochać dniem i nocą do utraty tchu i tak na zawsze już ... Edytowane przez nusia1987 Czas edycji: 2010-08-30 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Nie jest brzydka, co to to nie, ale wg mnie jest bez wyrazu. Masę jest takich dziewczyn jak ona
![]()
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z kandydatek moim typem była 9, ale nawet do finalu nie weszla,nie każdy lubi ten typ kształtu twarzy, ale moim zdaniem była zjwiskowa, przypominala mi Emannuelle Seigner w "Gorzkich godach"hehe co do samych wyborow, jako płocczanka jestem dumna z organizacji imprezy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Anethka;21730777]Trudno powiedzieć, że ma w sobie "coś brzydkiego". Po prostu gdybym zobaczyła ją na ulicy, to w życiu nie zwróciłabym na nią uwagi, mimo że często zdarza mi się obejrzeć za jakąś ładną dziewczyną i pomyśleć: "kurczę, jest śliczna".
Ot, taka zwykła dziewczyna z sąsiedztwa. Niebrzydka, ale i nie nadająca się na Miss Polski. No to samo chciałam powiedzieć. Nie zwraca uwagi, taka zwyczajna. Mówiłam tak naprawdę ta ładne dziewczyny nie chcą brać udziału w takich przedsięwzięciach.
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
tak z pewnością pełno takich na ulicach co 2 tak wygląda ma taka figurę twarz i piękne zadbane włosy
![]() super no to teraz pokarzcie swoje zdjęcia hehehehe szkoda ,że w swoim mieście takich nie widzę,ale to może tylko tak u nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
A oglądałyście wybory Miss Polski Nastolatek kilka dni temu? Było dużo ładnych dziewczyn (ładniejszych niż wczoraj), a i tak wygrała taka dość przeciętna.
A moim typem była pani z nr 20. Też nie weszła do finału, ale zwróciła moją uwagę, chyba tym kolorem włosów, wyróżniała się (; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
najwieksza wiocha to byla scena muzyczna chyba plock nie miala za duzo pieniedzy bo to co tam bylo wsniewski kombi masakra - suknie ogolnie stroje masakra...
i choreografia kurka ogolnie to biedna przedstawienie za malo dziewczyna za duzo glupot a tu chyba o nie chodzilo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ja bym wybrala te blondynke
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
No widzisz może u Ciebie nie ma takich ładnych dziewczyn. Ja mam parę bardzo ładnych koleżanek i jak się zapytam czemu nie wystartuje w jakiś wyborach albo czemu nie pójdzie do jakiejś agencji modelek to pierwsze co słyszę " Weź przestań, nie będę tyłkiem świeciła przed jakimiś zaślinionymi, starymi facetami" albo " Nie nie chciałabym nigdy".
Poza tym o czym my tu dyskutujemy. Tobie się podoba Twoja koleżanka a np. mi nie bo mam inny gust i już. Nie jest ładne to, co jest tylko to, co się komu podoba. Jeśli chodzi o organizację konkursu to jest śmiechu warte IV - vice miss no proszę Was. Niedługo będzie, że X- vice miss zostaje, IX miss zostaje, VIII miss zostaje.. szok. A co do sukni to TRAGEDIA zamiast podkreślać figury to ukrywały je te workowate sukienki. Kiedyś to były suknie a teraz... OBCIACH
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybory Miss World odbywają się pod koniec roku (chyba w grudniu). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
po 1 to nie jest moja koleżanka
koleżanka bardziej znajoma to 1 vice miss ja jestem piękną kobietą ,ale nie uważam ,że nadawałabym się na miss mimo ze bylam fotomodelka poza tym hehehe, te kobiety maja byc pewne siebie ,a nie skromne ,nie każda skromna kobieta jest piękna, jak i pewna siebie tak mydlenie oczu nie uważam ze coś złego jest udział w takim konkursie tak samo nie uważam ,że prawdziwie piękna kobieta nie bierze udziału w takich konkursach ,niby dlaczego nie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ktoś lubi i chce się pokazać i nie przeszkadza mu, że jest oceniany powierzchownie (miss ma być ładna, teksty o inteligencji to czysty marketing;-)) to droga wolna ale tytuł miss jakiejśtam to tylko tytuł umowny bo piękno to rzecz względna dlatego wiele ładnych i mądrych kobiet traktuje tego typu konkursy jako targowisko próżności i ma je w poważaniu. Ty na serio na ulicach nie widzisz ładniejszych dziewczyn? Zadbanych, bez tony makijażu, naturalnych... bo w Poznaniu takich cała masa... ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
3 i 4 wicemiss to żart ?
miss wg mnie nie jest piękna. http://lula.pl/lula/51,95647,8310027.html?i=5 http://www.pudelek.pl/artykul/26898/nowa_miss_polski/ jedynie numer 21 i 7 ujdzie, ale ja takie dziewczyny widuję - serio ;]
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja zawsze jestem w szoku po tego typu konkursach, chyba zwątpie w swój gust może mam jakiś specyficzny ![]() ale myślę że jest tak jak mówisz, piękne sie nie pchaja ![]() zresztą trzeba mieć też inne cechy, odpowiedni wzrost i śmiałość ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie o to mi chodziło... Nie krytykuję ich ale mam swoje zdanie na ten temat.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio mieliśmy dwa konkursy piękności (Miss Universe, Miss Polski) i kilka osób po pierwszym z nich mówiło: "Aneta, może Ty spróbujesz?", "Ciebie widziałbym na tym konkursie", "Podrośnij kilka centymetrów, bo jeśli chodzi o twarz, to jesteś bezkonkurencyjna". Dwa tygodnie temu w pociągu jakaś kobieta: "Ja bardzo panią przepraszam, ale jest pani tak piękną dziewczyną, że patrzę na panią od samego Krakowa. Bardzo proszę, niech się pani zgłosi do konkursu Miss Polonia" ![]() ![]() Może dla dziewczyn, które wygrywają i dla widzów przed telewizorami, wybory miss to naprawdę dobra zabawa, ale która z nas wczoraj chciałaby znaleźć się wśród tych kobiet, które nie weszły do półfinału? Ba, która z nas chciałaby odpaść już podczas wyborów regionalnych? Raczej żadna, ale zgłaszając się, wszystkie powinny zdawać sobie sprawę z tego, że tak może się stać, więc nie mówmy, że kandydatkom brak pewności siebie, bo to śmieszne. Zresztą kobieta, której brak pewności siebie, nie rozbierze się przed połową Polski, a w razie wygranej - przed połową globu (Miss World/Miss Universe) ![]() Skromność? Tak, zwykle fałszywa. Miss ma być piękna, powinna mówić, że największą wartością w życiu jest miłość, a wygląd i kolor skóry się nie liczy i dlatego ona chce pomagać światu. Bla, bla, bla. Gdyby rzeczywiście tak było, nie poddawałyby się operacjom plastycznym, nie głodziły i nie nakładały tony tapety, by wyglądać lepiej, tylko poświęciły się pomocy potrzebującym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie było wiele ładniejszych dziewczyn niż ona, co z tego że na zdjęciach wygląda rewelacyjnie, jak tak naprawdę w tv wyszło jaka jest naprawdę
![]() ![]() mówiąc nie mówiąc, szablon miss był, jest i zawsze będzie taki sam, walka z głodem, wspomaganie akcji charytatywnych itd, a daję sobie głowę uciąć, że 1 na 100 naprawdę jest tym zainteresowana ![]() konkursy piękności to bardzo, bardzo kontrowersyjne tematy ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Czy ja gdzieś napisałam ze nie ma ładniejszych na ulicy ,ludzie czytajcie ze zrozumieniem ,napisałm ze na pewno nie są jakieś tam szare...
oczywiscie ze byly i brzydkie,ale nie przesadzajmy zaraz ,ze w polsce jets pelno wymownych kobiet ,bo bedac przed dluzszy czas za granica ,uwazam ze polskie kobiety nie dbaja o siebie ...niestety ,maja urodę ,ale nie dbają o siebie wystarczy popatrzeć na ulice ... pewno ,ze mamy piekne kobiety czemu nie zaprzeczam ,zreszta sama uwazam sie ze piękną kobiete i jestem z tego dumna ,mam wiele koleżanek pieknych ,ale te dziewczyny wcale nie sa szare przynajmniej 2 pierwsze bo reszta to klapa ,szczegolnie te blondyny byly masakryczne w 10 ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- pierwsza akurat zajmuje się bankowością i finansami ;d ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- i napewno na zywo wyglada lepiej od ciebie ![]() poza tym , ani jej nie bronie ani nie stoję murem ,uważam ja za b.ładna kobieta ,ma klasę w urodzie ,ale nie mam jej za bóg wie co bo akurat moje ideały odbiegają nieco od typowych misek ;d wole wychudzone wieszaki o ciekawych twarzach czy. vanesa paradi,kate moss i lily cole ;d :PPP ah ale najpiękniejsza to jestem ja !haha! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.