|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Do posiadaczek Babyliss Crimper 4*4
Hey! Od niespełna tygodnia jestem właścicielką prostownicy - karbownicy tejże firmy, przyznam szczerze że to moja pierwsza prostownica wiec mam troszke pytań
![]() 1. Jaki macie sposob prostowania; mam puszyste, sredniej długości włosy, raczej trudne do ułożenia dlatego chciałabym wiedzieć jak mam je prostowac (np jak to robic z pasmami z tyłu głowy)? 2.Jaki preparat ułatwiający te czynność i zarazem chroniacy włosy byście mi poleciły (może jeszcze jaki szampon i odzywke - czy te wygładzajace włosy cos pomoga?)? 3. Ile czasu zajmuje wam prostowanie Crimperem i jak czesto jej uzywacie? ![]() 4. Jak używać pozostalych wkladek do otrzymywania fal (jedna para, ta z najmniejszymi przerwami juz sie gdzies zgubila ![]() 5. Po 10 - 15 minutowym nagrzaniu, trzeba ja wyjac z kontaktu prawda? ![]() 6. To już może z nieco innej beczki - co zrobic na rozdwajajace sie koncowki, na ktorych zostala jeszcze farba (dodam ze zapuszczam włoski, wiec przycinanie ich razczej nie wchodzi w grę) ? To chyba wszystko ![]() Najwyżej, jak mi sie cos jeszcze przypomni to dodam pytanie. Fajnie by też było gdyby ktoras z was miala fot fryzury wykonanej ta prostownica ![]() Czekam na odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Do posiadaczek Babyliss Crimper 4*4
ja mam ta prostownice, była to moja pierwsza zakupiona
![]() postaram sie odpowiedziec na twoje pytania ![]() 1. po pierwzse ta prostownica napisze ci szczerze musi sie długo nagrzewac ok 30 min( ja tak ja nagrzewałam aby osiagnac maksymalnie najwyzsza temp.) pasma podpuinałam kilkoma klamarami i po kolei po dosc cienkich pasmach po kawałku trzymałai zgniatałam mocno włosy trwa ro długo niestety ![]() aha ona ma byc cały czas właczona w gniazdku!!!!!!!!!!!!! ![]() do prostowania jak dla mnie rewelacyjny jest jedwab w płynie kilka kropli na umyte włosy super nabłyszca i chroni czestio prostowane włosy mam nadzieje ze moze jakos pomogłam ![]() powodzenia życzei slicznych prostych włosów ![]() p.s. jesli marza ci soei mocno wyprostowane włoski to z biegiem czasu lepiej zainwestuj w prostownice fryzjerska z ceramicznymi wkładkami-efekt wiele lepszy i szybszy choc byc moze bardziej niszczy włosy co prawda to prawda powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzieki wielkie miss3
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() a ta rada zeby sie długo grzałą tyo jusz sparwdzone wielokrotnie bo ona wolno sie grzeje - a im bardziej nagrzana tym lepiej prostuje ![]() a jedwab ja kupiłam u fryzjera mojego, uzywam czesto co drugi dzień razem z mamą i mamy go jusz rok czasu bo wystarcza 4 krople na moje geste do brody włosy ![]() a ten jedwab róznych firm bywa akurat ja mam UNA silker pozdrawiam i powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzieki wielgachne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.