![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Mix ślicznych ciuchów rozmiar S, M, L !!! Bluzki, spodnie, spódnice!! Zapraszam:)))
WĄTEK NIEAKTUALNY !!!!!!!!!!!!!
Witam, Mam do wymianki 29 sztuk ślicznych ciuszków znanych marek ![]() Dla zainteresowanych podam dokładne wymiary i mogę wysłać więcej zdjęć. Jako, że nie mam jeszcze przekupek, wysyłam paczkę pierwsza. Jednak proszę o niezwłoczne poinformowanie mnie o otrzymaniu przesyłki i wysłanie swojej do mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UWAGA!!! Proszę o wysyłanie do mnie ciuszków LISTEM POLECONYM PRIORYTETOWYM (takim samym będę wysłać). Moje oznaczenia: kolor czarny - rzeczy dostępne kolor czerwony - w trakcie wymiany kolor szary - rzeczy wymienione/ niedostępne Jeśli jesteście zainteresowane daną rzeczą, wpiszcie jej numer w wiadomość. Proszę o pisanie z ofertami w wątku, jak również na priv. Zapraszam do oglądania ![]() Edytowane przez asiunia89 Czas edycji: 2011-07-18 o 07:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
![]()
1. Beżowa bluzka z długim rękawem, rozmiar S. Bluzeczka ładnie przylega do ciała, ma efektowne marszczenia. Bluzeczka ma delikatne "zmechacenia" charakterystyczne dla takiego materiału. Mało noszona, powstały one widocznie w praniu.
2. Czerwona bluzeczka z długim rękawem. Bluzeczka jest w czarne ładne wzorki, jest odcinana pod biustem. Bluzeczka mało noszona, z firmy Teens rozmiar S. Raczej dla kobiet z małym biustem ![]() 3. Niebieska bluzeczka z rękawem 3/4 firmy HOUSE. Rozmiar M, materiał wiskoza, miły w dotyku. 4. Biała bokserka rozmiar L ze świecącymi dżetami. Dobra na imprezkę ![]() 5. Prześliczna brązowa bluzeczka z falbankami firmy RESERVED. Rozmiar M, elegancka ![]() 6. Brązowa bluzeczka firmy ONLY rozmiar M z efektownym dekoldem z tyłu. Ładnie wygląda z białą koszulką pod spodem. Edytowane przez asiunia89 Czas edycji: 2010-09-13 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
![]()
7. Koralowa bluzeczka firmy MANGO rozmiar S. Z kremowymi dodatkami, pod spodem efektowna kremowa siateczka.
8. Wrzosowa bluzeczka firmy ATMOSPHERE rozmiar 40. Fason szerszy, z dołu ściągacz i falbanka. 9. Niebieska koszulka HOUSE rozmiar L. Z wesołym rysunkiem i napisem, z tyłu dość duży i ładny dekolt. 10. Zielona słodka koszulka bokserka TROLL rozmiar L. W śliczne truskawki ![]() 11. Biało - czerwona koszulka w paski rozmiar 38/40. Fason luźno okalający sylwetkę, ładny dekolt w serek zarówno z przodu, jak i z tyłu. Edytowane przez asiunia89 Czas edycji: 2010-09-13 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
![]()
12. Bokserka różowa TREND STATION rozmiar M w chmurki.
13. Koszulka różowa TREND STATION rozmiar M w hawajskie kwiatki. 14. Koszulka w paski różowe i fioletowe TREND STATION rozmiar M z nadrukiem. 15. Biała koszulka TERRANOVA rozmiar M z napisami i rysunkami fioletowymi i czarnymi. 16. Szara bluza w kolorowe kropki rozmiar 40 z kapturkiem i na zamek. 17. Czerwona bluza ONLY rozmiar L (ale moim zdaniem bardziej M). Z kapturkiem, kangurka. 18. Zielony , turkusowy sweterek C&A rozmiar S. 19. Czarny sweterek C&A długi w cienkie kolorowe paseczki, rozmiar M. Edytowane przez asiunia89 Czas edycji: 2010-09-13 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
![]()
20. Biało- niebieska spódniczka midi ORSAY rozmiar 40.
21. Czarna spódnica TROLL rozmiar M. Elegancka na podszewce, z kokardą i plisami. 22. Elegancka czarna spódnica na gumce do kolan. Rozmiar M. 23. Różowa marynarka na guziczki rozmiar 38. 24. Musztardowa bluza BON-PRIX rozmiar 36/38, jednak lepiej pasowałaby na osobę noszącą rozmiar 40. Krój kopertowy. 25. Bluzka z długim rękawem MOODO rozmiar M. Kolor beżowo- szary. Edytowane przez asiunia89 Czas edycji: 2010-09-13 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
![]()
26. Czerwone spodnie do spania ATMOSPHERE rozmiar 38, śliczne w misiaczki i wyjątkowo mięciutkie
![]() 27. Beżowe spodnie rozmiar L bez tylnich kieszeni, dość cienkie i pasują zarówno do codziennych jak i eleganckich rzeczy. 28. Beżowe bojówki RESERVED rozmiar M. 29. Ciemne eleganckie spodnie VERO MODA rozmiar 40, prosty krój. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez asiunia89 Czas edycji: 2010-09-13 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mix ślicznych ciuchów rozmiar S, M, L !!! Bluzki, spodnie, spódnice!! Zapraszam
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1282935983
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mix ślicznych ciuchów rozmiar S, M, L !!! Bluzki, spodnie, spódnice!! Zapraszam
coś za 16?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Coś za: 1.Beżowa bluzka z długim rękawem, rozmiar S ???
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
18. Zielony , turkusowy sweterek C&A rozmiar S. ?? ![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
coś za turkusowy sweterek?
![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
a nic innego nie widzisz za sweterek
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
nic innego nie wiedze
chyba ze masz cos poza watkiem z tego co szukam
![]() |
#22 |
Raczkowanie
Przekupka: 1 pkt / 57% pozyt.
|
niestety nic
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Może znalazłabyś u mnie coś do wymianki za jakąś z tych rzeczy?
1. Beżowa bluzka z długim rękawem, rozmiar S. Bluzeczka ładnie przylega do ciała, ma efektowne marszczenia. 4. Biała bokserka rozmiar L ze świecącymi dżetami. 18.Zielony , turkusowy sweterek C&A rozmiar S. 23. Różowa marynarka na guziczki rozmiar 38. Jeśli byś coś u mnie znalazła to prosiłabym o dokładne rozmiary tych ciuszków ![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Na razie nic nie znalazłam
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
19. Czarny sweterek długi w cienkie kolorowe paseczki, rozmiar M.
za coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1282935983
podoba mi się jeszcze ta bluzka ![]() Napisz czy pasowałaby Ci taka wymianka tych moich 2 rzeczy za Twoje dwie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
mogę liczyć na odpowiedź?
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
ok, super
![]() ![]() piszę już prywatną wiadomość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
dzieki za link
![]() podoba mi sie: 18. Zielony , turkusowy sweterek C&A rozmiar S. 19. Czarny sweterek długi w cienkie kolorowe paseczki, rozmiar M. 15. Biała koszulka TERRANOVA rozmiar M z napisami i rysunkami fioletowymi i czarnymi. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.