|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Pixie - szybka wymianka![]() mam do wymiany próbki podkładów Pixie: Cover De Luxe: -Brenna 2 (nowe, nieotwierane) -Ayperi 2 (raz próbowane) -Ayperi 3 (nowe, nieotwierane) -Tinkerbell 2 (raz próbowane) Natural Finish: -Shaylee 2 (raz próbowane) -Faylinn 2 (nowe, nieotwierane) najchętniej wymienię na pigmenty i półprodukty z kolorówki: Żółcień żelazowa (próbka) Zieleń chromowa ( nawet minimalna ilość) Mica Półmat (w każdej ilości) Mica mat (w każdej ilości) ale mogą być też inne rzeczy z ZSK/mazideł: np: -hydrolaty (odlweki różanego, oczarowego) -NMF -olejki eteryczne -ekstrakty owocowe -ekstrakt do cery naczynkowej z ZSK -nawet łyżeczki miarowe 0,15ml; 1,25ml ![]() -b. chętnie tez próbki perfum, mogą być takie robione (np YSL Cinema, z Diora Dune, Addict, J'Adore) chcę się pozbyć próbek z Pixie bo nie mam co z nimi zrobić - zupełnie, zupełnie na mnie nie leża, wiec nie będę wybredna ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pixie - szybka wymianka
cos u mnie za wszystkie?
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za probki?
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
nie wiem czy już się wymieniłaś za wszystko i niepotrzebnie piszę czy nie.
mam do wymiany: balsam copaiba z mazideł, ekstrakt pomarańczowy, odlewkę hydrolatu geraniowego i tak około 7 ml NMF. co Ty na to?
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() moze cos u mnie za: Ayperi 2 (raz próbowane) -Ayperi 3 (nowe, nieotwierane) -Tinkerbell 2 (raz próbowane) Natural Finish: -Shaylee 2 (raz próbowane) ? ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Czy pixie nadal aktualne?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.