|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Niepotrzebnie się odezwałam;/?
Witam
.Mój problem dotyczy prozaicznej sytuacji. Niestety z niej wynikła niekonfortowa sprawa. W zeszłym tygodniu umówiłam się z moją koleżanką ze studiów ze pojedziemy odebrać dyplomy. Niestety bez żadnego powiadomienia, nie przybyła na pociąg, ktorym miałyśmy jechać. TYm bardziej, iż na wieczor poprzedniego dnia miała pretensje przez gadu ze się wymiguje z podróży i pokazała foch;/. W tym samym momencie pisała na gg do kolegi, ktory tez jechac miał z nami, ze ona jednak nie jedzie, bo złe się czuje . No ale jakoś łyknęłam jej tłumaczenie ze sobie zapomniała mimo ze rano przed wyjściem z domu pisała do mnie czy jestem na gg i juz wtedy nic nie wspomniała o tym, ze.. nie jedzie;/.Następnego popołudnia podczas rozmowy z Nia, w której zaczęła jak zwykle mówić mi o swoim TŻ i oczekiwaniu na wyniki przyjęcia na studia 2 stopnia w mieście, gdzie studiuje jej TŻ. W tym momencie nie chciało mi sie z Nią na ten temat gadać , co jej o tym powiedziałam, po po prostu co nawet już wczesniej stwierdzałam z nią w rozmowach ze nie ma się czym przejmować i tak ją do tego Krakowa na studia przyjmą. To co dla niej jest typowe pokazała focha i stwierdziła ze " łaski jej nie robie ze gadam z nia ;]" i ...<?>"ze gadać nie musi ze mną" nie pytając co sie stało ze wkurzona jestemNiby głupia sprzeczka, w ktorej bardziej ona standardowo fochy pokazuje, ale nigdy nie stwierdziła ze nie musi ze mna gadać Lubie ją, zakolegowałyśmy się ale hmm ale takie napady fochów mnie tez zaczyna wnerwiać;/. Nie wiem co zrobić wiadomo mogła to odebrać inaczej, ale mam świadomość ze ja mało obchodzi co się dzieje u mnie. Tym Badziej że jak dostanie się do Krk to już naprawdę ja nic nie bedzie obchodzić tylko Krk i TZ;( .. Może ze mną coś faktycznie nie halo;> i moja wina;/ i nie warto było się oddzywać
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niepotrzebnie się odezwałam;/?
Dlaczego robisz z siebie ofiarę i męczennicę? Koleżanka ma w nosie twoje problemy, w sumie fochuje bardzo, a ty się przejmujesz, co zrobiłaś nie tak? Nic złego nie zrobiłaś, masz zwyczajnie głupią koleżankę.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
jesteś wrażliwą osobą... uważam iż powinnaś wiadomo wysłuchać koleżanki jeśli ma problemy a jej fochami sie nie przejmować. każdy ma prawo miec lepsze i gorsze dni.. a ze akurat ty trafiasz na te same gorsze koleżanki to jakis dziwny sbieg okoliczności..
Uszy do góry
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie, koleżanka cię olewa, jesteś jej tylko potrzebna jak ona musi się wypłakać, twoje problemy lekceważy Olała bym ją i to szybko.
|
|
#5 |
|
.
|
ona olala Twoje problemy, Ty mozesz olac jej. nie ma sie co przejmowac jej fochem
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Gdy miała problem zawsze mogła pogadać ze mną na ten temat to fakt. Nie szło to za bardzo w 2 str co mnie zaczęło wkurzać. Ale przełkam to jakoś. Swoimi jednak fochami pretensjami zdenerwowała mnie jeszcze bardziej.... Sama wiem też ze jak się zdenerwuje to mam język niewyparzony< i nie chodzi mi tu robienie z siebie ofiary>i to ja rozwścieczyło bo napisała w pretensjami ze ona do mnie tak nie pisze ze"nie chce mi się gadać na ten temat". A tak naprawdę ostatnie dni to tylko jej problemy były ważne. Wiem, że miałam prawo mieć dosyć wysłuchiwania tego samego od niej ale nie sądziłam ze wystąpi z jej strony taka reakcja..
![]() Edytowane przez olusiaaa1987 Czas edycji: 2010-09-04 o 15:02 |
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
Koleżanka cię olewa ja też bym ją olała ,proste
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Też to przerabiałam! Ale nie dałam się i nie dam wykorzystywać. Przytulać jak komuś źle, a jak ja mam zły dzień to nie ma nikogo żeby się wygadać!
Nie pozwól sobie! Takie znajomości nie są nic warte. Tylko nie potrzebnie psujesz sobie dzień i humor. Ona po prostu znalazła sobie taką "ofiarę". A przy prawdziwych przyjaciołach nie musisz się martwić o "niewyparzony język" Masz zły dzień to i nakląć sobie możesz! wszystko wysłuchają i zrozumieją. Daj sobie spokój z takimi ludźmi. Wyjdzie Ci to na dobre - ja mi
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;21862980]Koleżanka cię olewa ja też bym ją olała ,proste
[/QUOTE]i mniej nerwów będzie
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
nie obrażaj się proszę... Ale Twoje problemy są dziwne. Niby masz 20kilka lat, a dzielisz się na forum sprzeczkami z koleżanką... ? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

.
. No ale jakoś łyknęłam jej tłumaczenie ze sobie zapomniała mimo ze rano przed wyjściem z domu pisała do mnie czy jestem na gg i juz wtedy nic nie wspomniała o tym, ze.. nie jedzie;/.Następnego popołudnia podczas rozmowy z Nia, w której zaczęła jak zwykle mówić mi o swoim TŻ i oczekiwaniu na wyniki przyjęcia na studia 2 stopnia w mieście, gdzie studiuje jej TŻ. W tym momencie nie chciało mi sie z Nią na ten temat gadać , co jej o tym powiedziałam, po po prostu co nawet już wczesniej stwierdzałam z nią w rozmowach ze nie ma się czym przejmować i tak ją do tego Krakowa na studia przyjmą. To co dla niej jest typowe pokazała focha i stwierdziła ze " łaski jej nie robie ze gadam z nia ;]" i ...<?>"ze gadać nie musi ze mną" nie pytając co sie stało ze wkurzona jestem
.. Może ze mną coś faktycznie nie halo;> i moja wina;/ i nie warto było się oddzywać