|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Kto chce 2 kupony biletowe?
Dziewczyny wygrałam w radiu 2 kupony biletowe o takie ważne do 30 listopada. Chciałabym na coś wymienić, ale na innych forach chyba jest zasada książka za książkę , serwetka za serwetkę itd
![]() Jeśli nikt nie będzie chciał na wymianę (czegokolwiek) to oddam za darmo no może za znaczek zwrotny![]() Więc jeśli by któraś była zainteresowana to zapraszam. Jeśli temat jest nie w tym dziale co trzeba to przepraszam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto chce 2 kupony biletowe?
Wymień na wymiankowym, u nas nie musi być książka za książkę
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
A czego szukasz moja droga?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
oj ktoś mi przysłał wiadomość prywatną a ja nie mogę jej otworzyć
![]() na co wymienić? a na cokolwiek nie wiem ile warte są takie kupony? więc może coś o równej wartości? albo konkurs jaki zrobię hehehe. Nik z moich znajomych nie chce tych kuponów a szkoda żeby się zmarnowały![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- już odczytałam wiadomość
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Ale bardziej książka?xD bo mój wątek wymiankowy o książkach gdzieś tam lata po sieci, na ubrania się już nie wymieniam bo miałam bardzo przykrą niespodziankę, z kosmetykami podobnie (cienie do powiek inglota zostały rozkwaszone na poczcie, podejrzewam że listonoszowi wypadły z ręki, albo coś no bo została pyłowa masakra
)https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=438307 |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za wszystkie wiadomości na poczte
Jutro wysyłam 2 kupony Wizażance Smynio w zamian za tusz ![]() |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
tusz i niespodzianka doszły, dziękuję za wymianę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.

no może za znaczek zwrotny

nie wiem ile warte są takie kupony? więc może coś o równej wartości? albo konkurs jaki zrobię hehehe. Nik z moich znajomych nie chce tych kuponów a szkoda żeby się zmarnowały